Libnet.ro
UNICEF

17:00

IOHANNIS, DESPRE COMBATEREA SCHIMBARILOR CLIMATICE: Pentru Romania este foarte important ca in faza de tranzitie sa folosim gazul natural

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DESPRE COMBATEREA SCHIMBARILOR CLIMATICE: Pentru Romania este foarte important ca in faza de tranzitie sa folosim gazul natural

Presedintele Klaus Iohannis a adelcrata, joi, la Bruxelles, ca n ceea ce piveste combaterea schimbarilor climatice, Romania este dispusa sa accepte inte ambitioase pentru 2030, dar nu va face acest lucru neconditional. Sedul statului considera ca este important ca, in perioada de tranzitie, sa fim lasati sa le anelem mixul energetic, iar Romania sa se poata baza pe gazul natural, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre pandemie: ce se intampla cu scolile din Romania, cu invatamantul online

In timp ce multi romani sunt de parere ca scolile din Romania au dus la explozia numarului de cazuri depistate, presedintele Klaus Iohannis are un plan clar pentru viitorul elevilor. intr-o.

Romania este la un pas de o condamnare la CEDO pentru ca nu respecta drepturile minoritatilor sexuale

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii spune ca Romania este foarte aproape de o condamnare CEDO pentru ca nu respecta relatiile intre persoanele de acelasi sex, potrivit.

Klaus Iohannis, despre agenda climatica 2030: Suntem dispusi sa acceptam tinte destul de ambitioase, cu conditia sa ne alegem singuri mixul energetic

Romania este dispusa sa accepte tinte destul de ambitioase pentru 2030 in ceea ce priveste agenda climatica, dar cu conditia sa isi aleaga singura mixul energetic, unde o componenta importanta este folosirea gazelor naturale, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, care participa joi la summitul UE, unde se discuta acest subiect.

Klaus Iohannis, despre purtarea mastii in spatiile publice deschise: Este o recomandare pe care o fac (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca recomanda portul mastii de protectie in spatiile publice deschise pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Victor Ponta rupe tacerea: Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat

In cadrul unei emisiuni de la Antena 3, fostul premier, Victor Ponta a comentat modul in care autoritatile romane si presedintele Klaus Iohannis gestioneaza pandemia de COVID-19. Fostul premier i-a criticat dur pe cei de la putere. Victor Ponta rupe tacerea: Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat Presedintele Pro-Romania a .

Ce nu se stia despre Dacia electrica. Detaliul pentru cei care o vor si pleaca la drum lung

Compania Dacia a prezentat ieri noul model Spring, care are o motorizare 100% electrica. Este prima masina de acest tip sub marca auto romaneasca, cu o autonomie de 225 de km. Detalii despre Dacia Spring, prima masina electrica sub marca auto romaneasca Conform informatiilor furnizate de compania auto romaneasca, Dacia Spring este dotata cu o .

Romania este in top 5 mondial la imprumuturi in 2020

Romania este tara din Europa care s-a imprumutat cel mai mult de pe pietele internationale de la inc.

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa.

IOHANNIS: Romania este mult sub media UE in ce priveste integrarea tehnologiei digitale sau utilizarea serviciilor online

Presedintele Klaus Iohannis arata ca Romania se situeaza mult sub media Uniunii Europene in privinta integrarii tehnologiei digitale sau a utilizarii serviciilor online, punctand ca viitoarea guvernare trebuie sa se dedice consolidarii avantajelor competitive pe care tara noastra le detine, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )