Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis,despre iesirea lui Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri; nu e niciun pericol

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis,despre iesirea lui Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri; nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a spus presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta. Seful statului a precizat ca. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

Iohannis, despre plecarea lui Ponta la Baku: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta.

Iohannis, despre iesirea lui Ponta la Baku: Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )