Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis, despre invitatia la dezbatere adresata de Dancila: Eu merg la intalnirea de marti

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre invitatia la dezbatere adresata de Dancila: Eu merg la intalnirea de marti

Klaus Iohannis a declarat vineri seara, intrebat daca va da curs invitatiei prezidentiabilului PSD Viorica Dancila la o dezbatere duminica la TVR, ca va merge la intalnirea pe care o va organiza marti cu politologii, presa si formatorii de opinie. continuă pe Hotnews

Iohannis anunta ca organizeaza o dezbatere fara Dancila: Va fi pe placul romanilor

Iohannis anunta ca organizeaza, marti, o dezbatere, alaturi de politologi, formatori de opinie, jurnalisti: Va fi o discutie deschisa, asezata, care cu siguranta va fi pe placul romanilor.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinutad e la sediul PNL, de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale. Iohannis a precizat,.

Cum incearca PSD sa-l determine pe Iohannis sa accepte dezbaterea cu Dancila. Lia Olguta Vasilescu tocmai a postat pe Facebook

Social-democratii incearca sa il determine pe Klaus Iohannis sa accepte dezbaterea electorala cu Viorica Dancila inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Lia Olguta Vasilescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care il someaza pe Iohannis sa participe la dezbatere. Sefa de campanie a Vioricai Dancila a modificat o poza in .

Seful de campanie al lui Iohannis, despre refuzul presedintelui de a participa la dezbateri: Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD

Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD, a declarat seful de campanie al lui Klaus Iohannis, liberalul Dan Motreanu, despre faptul ca seful statului nu va merge la dezbateri cu Viorica Dancila.

Klaus Iohannis regreta decizia numirii Vioricai Dancila in functia de premier. Nu am banuit ca este asa. Recunoscca este o mega-dezamagire pentru mine

Klaus Iohannis a marturisit ca, desi chiar el a investit-o pe Viorica Dancila in functia de premier, regreta aceasta decizie si crede ca evolutia acesteia esteo mare dezamagire. Nu am banui.

Bogdan Chirieac, despre cum poate Viorica Dancila rasturna rezultatul in turul doi

Bogdan Chirieac sustine ca Viorica Dancila are sansa de a rasturna rezultatele votului din primul tur de scrutin de la alegerile prezidentiale. Are o sansa, toata lumea are o sansa. Nu.

Iohannis, despre tragedia de la Colectiv: M-a rascolit puternic. Cat despre Raed Arafat, aici Orban va face analiza si va da un raspuns (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca tragedia de la Colectiv l-a marcat profund. Acesta a mai precizat ca premierul Ludovic Orban va face o analiza si va da un raspuns in ceea ce-l priveste pe Raed Arafat. intrebat.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )