Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre poluarea din Bucuresti: Nu vreau sa ma implic peste cei responsabili

România Liberă România Liberă,
Iohannis, despre poluarea din Bucuresti: Nu vreau sa ma implic peste cei responsabili

Presedintele Klaus Iohannis, intrebat daca are informatii despre sursa poluarii care a afectat Capit. continuă pe România Liberă

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii .

Viceprimarul Capitalei, despre poluarea din Bucuresti: Nu stim de unde sa o luam, de unde sa stim?

Autoritatile isi paseaza responsabilitatea pentru poluarea record inregistrata luni dimineata in Capitala. in timp ce ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca este responsabilitatea autoritatilor locale, viceprimarul Aurelian Badulescu spune ca nu stie care este sursa: Nu stim de un oronavirus de sa o luam, de unde sa stim?.

Gabriela Firea i-a cerut lui Iohannis convocarea CSAT privind poluarea din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a cerut presedintelui Klaus Iohannis ca si.

Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a sustinut, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la recordul de poluare inregistrat recent in Capitala, ca lucrurile sunt foarte grave din punct.

VIDEO Poluarea din Capitala: Politistii fac perchezitii la firme care colecteaza deseuri

Politistii din Bucuresti fac marti noua perchezitii intr-un dosar care vizeaza activitatea a doua firme si a mai multor persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri neautorizate, provocand prejudicii semnificative mediului, anunta Politia Capitalei.

Pe cine considera Gabriela Firea responsabili pentru poluarea din Bucuresti: Avem niste piste. Nu acuzam pe nimeni. Solicitam institutiilor statului sa cerceteze aceste piste (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca reprezentantii institutiei pe care o conduce iau in calcul mai multe piste, in privinta recordului de poluare care.

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit la o cladire parasita din Bucuresti, in interiorul careia sunt depozitate anv.

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in care se aflau anvelope si gunoi menajer ISU a solicitat prezenta celor de la Garda de Mediu (FOTO)

UPDATE: Pompierii ISU au solicitat prezenta la caz a reprezentantilor Garzii de Mediu! Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in interiorul careia se afla anvelope si gunoi menajer. Supafata.

Mall-ul Veranda din Bucuresti a fost evacuat din cauza unei alerte cu bomba

Veranda Mall din Bucuresti a fost evacuat, joi seara, dupa ce o persoana a sunat la 112 pentru a avertiza in legatura cu prezenta unui dispozitiv exploziv. Un echipaj pirotehnic al SRI face verificari. UPDATE Politia Capitalei a anuntat ca apelul privind prezenta unei bombe in Veranda Mall a fost fals.

Amenintare cu bomba la o banca din Bucuresti. Alarma a fost falsa

Alerta cu bomba la un sediu de banca din Bucuresti, dupa ce un barbat a sunat la 112, semnaleaza biroul de presa al Serviciului Roman de Informatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )