Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis pleaca mai devreme in Franta.Motivul pentru care si-a devansatvizita oficiala

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis pleaca mai devreme in Franta.Motivul pentru care si-a devansatvizita oficiala

Presedintele Klaus Iohannis si-a devansat vizita oficiala in Franta pentru luni si marti pentru a putea participa miercuri, pe 28 noiembrie, la sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis pleaca in Franta, in vizita oficiala. Va lipsi de la sedinta solemna a Parlamentului pe tema Centenarului

Klaus Iohannis va lipsi de la sedinta solemna a Parlamentului pe tema Centenarului. Cele doua Camere se vor reuni pe 28 noiembrie pentru a celebra implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, zi in care, potrivit .

Klaus Iohannis refuza numirea Adinei Florea pentru sefia DNA

Procedura privind selectia si numirea unui nou procuror-sef la Directia Nationala Anticoruptie pare fara sfarsit. Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, ieri, sa o numeasca in functia respectiva pe Adina Florea, nominalizare facuta de Tudorel Toader, minis-trul Justitiei, in urma procedurii de selectie desfasurata pe parcursul lunii august si inceputul lunii septembrie.

Iohannis pleaca in Franta, in mijlocul clinciului cu Guvernul

Klaus Iohannis pleaca iar din tara, chiar in mijlocul clinciului cu Guvernul privind remanierile propuse de PSD. Presedintele va efectua o vizita in Franta, in perioada 27-28 noiembrie, cu ocazia inaugurarii Se.

Presedintele PE, intalnire cu Klaus Iohannis: Aveti un rol foarte important pentru noi

Romania doreste sa contribuie la promovarea agendei europene comune, intr-un spirit constructiv si de consens, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii, de la Palatul Cotroceni, cu.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a primit, la interval de doua zile, a doua propunere de remaniere guvernmentala, precizand ca in acesta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri si ca a doua remaniere va fi discutata cel mai devreme in prima saptamana dupa sarbatorirea Centenarului.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! Ministrul Justitiei: Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata

Presedintele Klaus Iohannis nu are dreptul sa refuze revocarea unui ministru, a spus miercuri seara ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata, a precizat Tudorel.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

Klaus Iohannis a promulgat legea utilizarii datelor pasagerilor de avion. Ce informatii vor fi colectate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care reglementeaza datele pasagerilor din transportul aerian care vor fi colectate pentru prevenirea infractiunilor de terorism si a altor infractiuni grave, an.

Klaus Iohannis amana decizia numirii in Guvern a Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici pana dupa 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre remanierile guvernamentale, dupa ce in urma cu doua zile, sase noi ministri au depusjuramantul de investitura,la Palatul Cotroceni. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )