Libnet.ro
UNICEF

22:30

IOHANNIS: Dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa ce a vizitat Centrul national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca dupa Craciun va incepe campania de vaccinare anti-COVID. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a efectuat vinerio vizita laCentrul national de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara.

IOHANNIS: Optimal ar fi ca noul Guvern sa se instaleze imediat dupa Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca optimal ar fi ca noul Guvern sa fie instalat imediat dupa Craciun, relateaza Agerpres.

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

Nou lockdown in Irlanda de Nord dupa Craciun

Guvernul nord-irlandez a decis joi seara sa introduca dupa Craciun, pentru sase saptamani, noi masuri de izolare in fata recrudescentei puternice a pandemiei de coronavirus in provincia britanica, noteaza AFP.

Italia: Vaccinarea in masa impotriva COVID-19 va incepe imediat dupa Craciun

Campania de vaccinare este pregatita intens si in Italia, una dintre tarile cele mai grav afectate de pandemia de COVID-19. Autoritatile italiene au aprobat miercuri planul national de vaccinare in masa.

Klaus Iohannis, despre motivul blocarii negocierilor intre PNL, USR PLUS si UDMR: Au incercat, unii sa negocieze via media Optimal ar fi sa fie instalat noul Guvern imediat dupa Craciun

Intrebat despre motivul blocarii negocierilor dintre partidele de centru-dreapta pentru formarea noului guvern, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca incercarea unor partide, pe care nu le-a nominalizat, de a ne.

Valeriu Gheorghita: O transa simbolica de vaccinuri va ajunge in Romania dupa Craciun

Primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID sunt asteptate in Romania intre Craciun si Revelion, fiind vorba despre o transa simbolica, a declarat presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, Valeriu Gheorghita. Potrivit acestuia, din ianuarie sosesc alte 600. 000 de doze.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce AUR a vorbit despre suspendarea sa: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca Alianta pentru Unirea Romanilor este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica. Adunity_104946 Ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )