Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: A fost o campanie brutala. Cartea momentului: Primul Pas

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis: A fost o campanie brutala. Cartea momentului: Primul Pas

Klaus Iohannis, care si-a lansat volumul Primul Pas, despre perioada alegerilor, a declarat ca aceasta campanie electorala a fost una brutala, in care i-au fost turnate peste cap galeti cu laturi, dar a fost si una energizanta,. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a lansat a doua carte, Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata cea de-a doua care a sa, volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie.

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat.

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat.

Presedintele Klaus Iohannis, la lansarea cartii Primul pas: Campania electorala nu a fost o experienta placuta. A fost brutala, cu atacuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bookfest 2015, acolo unde si-a lansat cartea Primul pas, ca perioada din campania electorala a fost una dificila, brutala, cu atacuri care erau mai.

Klaus Iohannis isi lanseaza a doua carte: Am inclus in acest volum cele mai intense emotii. Primul pas este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza sambata, 23 mai, la Romexpo, al doilea volum autobiografic intitulat Primul pas. Seful statului continua astfel dezvaluirile incepute in prima sa carte Pas cu.

Klaus Iohannis a cerut un birou special de la care sa dea autografe la lansarea volumului Primul pas

Cel mai nou episod al dorintelor neasteptate ale lui Klaus Iohannis a avut loc la Bookfest, cu ocazia lansarii cartii Primul pas. Potrivit Stiri pe surse, presedintele ar fi cerut un birou special de la.

Iohannis face Primul pas la Bookfest. Trei dube de jandarmi au venit la Romexpo

Astazi, de la ora 15. 00, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, va avea loc lansarea volumului Primul pas semnat de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Trei dube cu jandarmi au venit la Romexpo cu o ora si jumatate inainte de lansarea celei de a doua carti a Presedintelui.

Presedintele Iohannis invita romanii la lansarea noii sale carti, Primul Pas

Intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele ii invita pe toti iubitorii de carte sa vina la lansarea volumului Primul pas despre care spune ca este o carte oarecare, ci este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi.

Klaus Iohannis a decis sa faca primul pas - sa vorbeasca. Da semne ca vrea sa joace, in felul lui, desigur

Presedintele Iohannis s-a hotarat sa vorbeasca cu poporul care l-a ales si la urcat in fotoliul de Cotroceni. Se pare ca seful statului a decis sa faca primul pas, asa cum se va numi si a doua carte a.

Presedintele Iohannis dedica noua sa carte, Primul pas, tuturor romanilor care l-au votat

Intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele ii invita pe toti iubitorii de carte sa vina la lansarea volumului Primul pas despre care spune ca este o carte oarecare, ci este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )