Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis a lansat a doua carte, Primul pas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a lansat a doua carte, Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata cea de-a doua care a sa, volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis, la lansarea cartii Primul pas: Campania electorala nu a fost o experienta placuta. A fost brutala, cu atacuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bookfest 2015, acolo unde si-a lansat cartea Primul pas, ca perioada din campania electorala a fost una dificila, brutala, cu atacuri care erau mai.

Presedintele Iohannis dedica noua sa carte, Primul pas, tuturor romanilor care l-au votat

Intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele ii invita pe toti iubitorii de carte sa vina la lansarea volumului Primul pas despre care spune ca este o carte oarecare, ci este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi.

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu laturi turnate in cap, mai ales in capul acestui candidat.

Klaus Iohannis a lansat cartea Primul pas: Campania electorala pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta. A fost o campanie cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata volumul autobiografic Primul pas, in care abordeaza campania electorala pentru presedintie. Potrivit sefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienta placuta, ci mai degraba una care, prin felul in care s-au comportat unii participanti, isi avea locul mai degraba la inceputul anilor '90, cu scandaluri si cu galeti de laturi turnate peste capul unor candidati, mai ales acestui candidat.

Iohannis si-a lansat noua carte la Bookfest. Ce spune seful statului despre campania electorala

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat, sambata, volumul Primul pas, la Salonul International de Carte Bookfest. Seful statului a vorbit despre campania electorala, despre care spune ca nu a fost o experinta placuta si in care s-au aruncat galeti cu laturi asupra candidatilor, mai ales asupra lui.

FOTO. Iohannis si-a lansat noua carte la Bookfest. Ce spune seful statului despre campania electorala

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat, sambata, volumul Primul pas, la Salonul International de Carte Bookfest. Seful statului a vorbit despre campania electorala, despre care spune ca nu a fost o experinta placuta si in care s-au aruncat galeti cu laturi asupra candidatilor, mai ales asupra lui.

Klaus Iohannis isi lanseaza a doua carte: Am inclus in acest volum cele mai intense emotii. Primul pas este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza sambata, 23 mai, la Romexpo, al doilea volum autobiografic intitulat Primul pas. Seful statului continua astfel dezvaluirile incepute in prima sa carte Pas cu.

Klaus Iohannis a decis sa faca primul pas - sa vorbeasca. Da semne ca vrea sa joace, in felul lui, desigur

Presedintele Iohannis s-a hotarat sa vorbeasca cu poporul care l-a ales si la urcat in fotoliul de Cotroceni. Se pare ca seful statului a decis sa faca primul pas, asa cum se va numi si a doua carte a.

Iohannis face Primul pas la Bookfest. Trei dube de jandarmi au venit la Romexpo

Astazi, de la ora 15. 00, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, va avea loc lansarea volumului Primul pas semnat de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Trei dube cu jandarmi au venit la Romexpo cu o ora si jumatate inainte de lansarea celei de a doua carti a Presedintelui.

Ion Cristoiu: Nu e numai rata. E si tata! Klaus Iohannis da pe goarna discutii intre patru ochi la Cotroceni!

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa a doua sa carte care va purta numele de Primul Pas si care va descrie perioada alegerilor prezidentiale si cea petrecuta la Cotroceni. Jurnalistul Ion Cristoiu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )