Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis isi lanseaza a doua carte: Am inclus in acest volum cele mai intense emotii. Primul pas este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi

B1 B1,
Klaus Iohannis isi lanseaza a doua carte: Am inclus in acest volum cele mai intense emotii. Primul pas este o istorie despre cum ne-am luat tara inapoi

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza sambata, 23 mai, la Romexpo, al doilea volum autobiografic intitulat Primul pas. Seful statului continua astfel dezvaluirile incepute in prima sa carte Pas cu. continuă pe B1

Vila Lac 2, in care locuieste temporar Klaus Iohannis, isi va pierde destinatia de resedinta prezidentiala, fiind folosita pe viitor pentru alte activitati de protocol

Vila Lac 2, in care locuieste temporar presedintele Klaus Iohannis, isi va pierde destinatia de resedinta prezidentiala si va reintra in corpul de imobile de protocol administrat de Regia Autonoma.

Ion Cristoiu: Nu e numai rata. E si tata! Klaus Iohannis da pe goarna discutii intre patru ochi la Cotroceni!

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa a doua sa carte care va purta numele de Primul Pas si care va descrie perioada alegerilor prezidentiale si cea petrecuta la Cotroceni. Jurnalistul Ion Cristoiu.

Klaus Iohannis a decis sa faca primul pas - sa vorbeasca. Da semne ca vrea sa joace, in felul lui, desigur

Presedintele Iohannis s-a hotarat sa vorbeasca cu poporul care l-a ales si la urcat in fotoliul de Cotroceni. Se pare ca seful statului a decis sa faca primul pas, asa cum se va numi si a doua carte a.

Traian Basescu il face lichea pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele l-a acuzat de blat cu Ponta

Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis este o lichea, dupa ce seful statului a scris, in ultima sa carte, ca au existat in campania electorala indicii puternice in ceea ce priveste un blat Basescu-Ponta.

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri seara la evenimentul dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. In deschiderea discursului sau in fata liberalilor, Iohannis le-a transmis fostilor colegi din PNL ca mi-a fost dor de voi si i-a avertizat in gluma ca sunt hotarat sa va vorbesc ceva mai mult.

Presedintele Klaus Iohannis va fi decorat astazi de liberali cu distinctia I.C. Bratianu

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la un eveniment organizat de liberali, cu prilejul implinirii a 140 de ani de existenta a partidului. Cu aceasta ocazie, Iohannis va primi din partea PNL distinctia I. Bratianu.

intalnire de taina acasa la ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc, Catalin Predoiu, printre participanti (VIDEO)

O intalnire de taina a avut loc luni seara, la resedinta ambasadorului Germaniei la Bucuresti, a anuntat Sabin Orcan in cadrul emisiunii X-Press, difuzata la B1 TV. Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc,.

CCR discuta pe 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare

Curtea Constitutionala discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca solicita Curtii Constitutionale.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )