Libnet.ro
UNICEF

15:45

Iohannis da de inteles ca nu va merge la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

Antena3 Antena3,
Iohannis da de inteles ca nu va merge la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

Presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles, vineri, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca nu va merge la comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Poate o comisie de. continuă pe Antena3

PSD nu renunta la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009. Nu ne suprapunem peste ancheta Parchetului

Comisiile juridice reunite au decis, marti, sa adopte un amendament la proiectul de Hotarare privind infiintarea comisiei de ancheta pe tema alegerilor prezidentiale din 2009, prin care sa elimine din sfera competentelor faptele anchetate de Parchet in acest caz, respectiv abuzul in serviciu si falsificarea documentelor electorale, pentru ca aceasta structura sa poate sa-si desfasoare activitatea in paralel cu instanta judiciara.

Liviu Dragnea anunta ca l-ar putea chema pe Iohannis la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca nu exclude chemarea presedintelui Klaus Iohannis la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, precizand totodata ca i se pare inadmisibil ca cineva din Romania sa poata refuza sa vina la o comisie de ancheta parlamentara.

Dragnea: Obiectivele comisiei privind prezidentialele din 2009 trebuie reformulate; Parchetul le-a copiat cu copy-paste

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, de la tribuna plenului reunit, ca retrimiterea la Comisiile juridice a proiectului de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 nu reprezinta un pas inapoi, fiind nevoie doar ca obiectivele acesteia sa fie reformulate, in conditiile in care Parchetul General le-a copiat cu copy-paste, potrivit news. ro.

infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009, amanata o saptamana. Basescu: PSD trebuie sa se faca de ras pana la capat

Plenul reunit al Parlamentului a decis miercuri, amanarea cu o saptamana a adoptarii hotararii prin care se infiinteaza Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Traian Basescu, presedinte in perioada 2004-2014, a declarat ca e de acord cu aceasta comisie si asteapta ca PSD sa se faca de ras pana la capat.

Parchetul General: Faptele din dosarul privind prezidentialele din 2009 nu s-au prescris

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) precizeaza ca faptele pentru care s-a inceput urmarirea penala in dosarul avand ca obiect alegerile prezidentiale din decembrie 2009 se prescriu in termen de 10 ani potrivit legii vechi, respectiv 8 ani in conformitate cu legea noua.

Turcan, despre comisia privind prezidentialele din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat marti, la Parlament, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi, motiv pentru care liberalii iau in calcul sa depuna o sesizare la CCR.

Parlamentul voteaza azi infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Plenul reunit al Parlamentului voteaza, miercuri adoptare hotararii prin care se infiinteaza comisia de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Implicarea familiei Rothschild in ascensiunea fulminanta a favoritului la prezidentialele din Franta, Emmanuel Macron

Candidatul la prezidentialele din Franta Emmanuel Macron s-a apropiat de politica cu ajutorul echipei Rothschild. Avea doar 30 de ani cand s-a alaturat acestui imperiu financiar, dar era un debutant muncitor,.

VIDEO Comisia pentru Libertati Civile din Parlamentul European dezbate raportul MCV pentru Romania si Bulgaria

Comisia pentru Libertati Civile din Parlamentul European LIBE) dezbate marti raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania si Bulgaria.

CEDO a pronuntat decizia-pilot in cazul Romaniei privind conditiile din penitenciare / Statul roman are 6 luni la dispozitie sa prezinte un plan de masuri / CEDO nu cere gratieri sau relaxari ale politicii penale si nici nu da amenda de 80 milioane de eu

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a pronuntat astazi decizia - pilot privind conditiile din penitenciarele din Romania. Decizia statueaza ca statul roman are 6 luni la dispozitie ca sa prezinte un plan de masuri care sa rezolve suprapopularea si conditiile din penitenciare. CEDO nu a amendat Romania in aceasta decizie-pilot decat cu circa 17. 850 de euro, in cazul Rezmives punctul de plecare al deciziei -pilot). In decizie, CEDO nu impune Romaniei nici o masura anume si nu spune nimic despre gratiere sau relaxarea politicii penale. Mai mult: intr-o opinie concordanta, judecatorul CEDO Krzysztof Wojtyczek avertizeaza Romania ca masuri de relaxare a politicii penale precum cele din OUG 13 au dus la proteste masive in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )