Libnet.ro
UNICEF

19:30

Parchetul General: Faptele din dosarul privind prezidentialele din 2009 nu s-au prescris

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General: Faptele din dosarul privind prezidentialele din 2009 nu s-au prescris

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) precizeaza ca faptele pentru care s-a inceput urmarirea penala in dosarul avand ca obiect alegerile prezidentiale din decembrie 2009 se prescriu in termen de 10 ani potrivit legii vechi, respectiv 8 ani in conformitate cu legea noua. continuă pe Hotnews

Parchetul General a preluat dosarul privind tragedia din Retezat

Parchetul General a preluat dosarul privind moartea celor doi copii alpinisti in avalansa din Muntii Retezat, informeaza Digi24. Este un caz complex si avem procurori specializati. Presupune.

Parchetul General a preluat dosarul privind tragedia din Retezat (VIDEO)

Parchetul General a preluat dosarul privind moartea celor doi copii alpinisti in avalansa din Muntii Retezat, informeaza Digi24. Este un caz complex si avem procurori specializati. Presupune.

Parchetul General: Faptele pentru care s-a inceput urmarirea penala in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009 se prescriu in 8 ani

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) a precizat miercuri ca faptele pentru care s-a inceput urmarirea penala in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 se prescriu in opt ani, conform noului Cod penal. Astfel, se schimba numarul anilor in care se prescrie in vechiul Cod penal, era vorba de 10 ani) .

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

Turcan, despre comisia privind prezidentialele din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat marti, la Parlament, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi, motiv pentru care liberalii iau in calcul sa depuna o sesizare la CCR.

Dragnea: Obiectivele comisiei privind prezidentialele din 2009 trebuie reformulate; Parchetul le-a copiat cu copy-paste

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, de la tribuna plenului reunit, ca retrimiterea la Comisiile juridice a proiectului de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 nu reprezinta un pas inapoi, fiind nevoie doar ca obiectivele acesteia sa fie reformulate, in conditiile in care Parchetul General le-a copiat cu copy-paste, potrivit news. ro.

Eugen Nicolicea, despre ancheta deschisa de Parchet privind prezidentialele din 2009: O smecherie a procurorului general, va raspunde pentru acest lucru. Vom schimba obiectul de activitate al comisiei parlamentare de ancheta

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a declarat luni, referitor la ancheta deschisa de Parchetul General privind alegerile prezidentiale din 2009, ca procurorul general a facut o smecherie, avand in vedere ca a fost anuntata o comisie parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru, si va raspunde pentru acest lucru. Nicolicea a insistat ca se va constitui oricum comisia parlamentara, dar ca se va avea grija sa schimbe obiectul de activitate al acesteia, astfel incat dl Augustin Lazar sa ramana cu buzele umflate.

PICCJ: Faptele pentru care a fost inceputa urmarirea penala in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 se prescriu in opt ani

Faptele de abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale pentru care a fost inceputa urmarirea penala in rem in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2009 se prescriu in opt ani, conform noului Cod penal, si in 10 ani, potrivit vechiului Cod penal, a precizat, miercuri, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ).

PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat marti infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009, in ciuda faptului ca luni parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca o ancheta judiciara blocheaza ancheta parlamentara. Pentru a evita aceasta situatie, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea a propus un amendament la proiectul de constituire a comisiei, impotriva caruia s-au pronuntat cei de la USR si PNL.

Dosarul privind accidentul in care a murit jurnalista Oana Dicu, preluat de Parchetul General. Ancheta verifica si cum a fost instrumentat acest caz

Dosarul privind accidentul in care a murit jurnalista Oana Dicu a fost preluat, luni, de Parchetul instantei supreme de la Parchetul Judecatoriei Sector 1, care a inceput ancheta in mai 2016 si intr-un an nu a dat nicio solutie. Procurorii Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie vor verifica si cum a fost instrumentat acest dosar, dar si toate cauzele de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 privind accidente de circulatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )