Libnet.ro
UNICEF

14:00

Iohannis: A mai ramas treaba cu Sectia speciala de rezolvat si o rezolvam si pe asta

România Liberă România Liberă,
Iohannis: A mai ramas treaba cu Sectia speciala de rezolvat si o rezolvam si pe asta

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, PSD pentru modificarile in ceea ce priveste legile. continuă pe România Liberă

VIDEO Iohannis: imi doresc foarte mult ca motiunea sa fie incununata de succes Presedintele spune ca are doar o restanta in lupta cu PSD: A mai ramas treaba cu sectia speciala de rezolvat, o s-o rezolvam si pe asta

Klaus Iohannis se declara din nou increzator ca Guvernul Dancila va fi demis la motiunea de cenzura si sustine ca noua echipa de la Palatul Victoria trebuie sa fie construita in jurul PNL. Vreau sa fie foarte clar ca sa nu capete glas carcotasii: imi doresc foarte mult ca motiunea sa fie incununata de succes. Acest guvern esuat, in deruta trebuie sa plece acasa, iar voi sunteti cei in jurul carora se va construi un guvern de tranzitie pana la parlamentare, a spus miercuri presedintele, la reuniunea liberalilor din Bucuresti si Ilfov.

Klaus Iohannis, declaratie surprinzatoare: A mai ramas de rezolvat treaba cu Sectia Speciala

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, PSD pentru modificarile in ceea ce priveste legile justitiei si a afirmat ca a mai ramas de rezolvat chestiunea Sectiei speciale pentru magistrati, aratand.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca, in viziunea sa, Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie nu este in beneficiul actului de justitie. Existenta acestei sectii.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. In ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu.

Birchall, dupa anuntul sefei CSM de sesizare a CCR: Voi reactiona legal si constitutional Despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. in ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu sefa CSM, Birchall a spus ca, in forma actuala, aceasta structura de parchet nu este in beneficiul actului de justitie.

Iohannis: Am oprit amnistia, gratierea si Codurile penale. Celor din PSD nu le-a venit mintea la cap, le-am sarit eu in cap

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara la Adunarea regionala a organizatiilor PNL Bucuresti-Ilfov ca acest guvern in deruta trebuie sa plece acasa si si-a exprimat increderea ca motiunea de cenzura de maine va trece.

Dosar penal la Sectia Speciala pentru completele de 5 judecatori. Cristina Tarcea si Livia Stanciu, vizate

Procurorii Sectiei pentru Investigare a Infractiunilor din Justitie au deschis dosar penal in rem, dupa ce au fost facute mai multe plangeri impotriva fostilor presedinti ai inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea si Livia Stanciu. Plangerile facute ar fi pentru abuz in serviciu.

Dosar la sectia speciala pentru Cristina Tarcea si Livia Stanciu, foste sefe ale inaltei Curti - surse

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) are in lucru un dosar care vizeaza plangeri pentru abuz in serviciu contra Cristinei Tarcea si Liviei Stanciu, fosti presedinti ai Instantei Supreme, urmarirea penala fiind in rem, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Un nou dosar penal deschis de Sectia speciala impotriva procurorilor Mircea Negulescu si Alfred Savu de la DNA Ploiesti

Fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu si Alfred Savu sunt urmariti penal de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru cercetare abuziva si represiune nedreapta, dupa ce ar fi ticluit probe nereale intr-un dosar, inducand ideea ca un judecator a luat mita o haina de blana. Cei doi sunt suspectati ca l-au deferit justitiei pe magistratul respectiv, desi stiau ca e nevinovat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )