Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis: Nicolae Hurduc, noul ministru al Cercetarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Nicolae Hurduc, noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis l-a numit pe Nicolae Hurduc n functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in fuctia de ministru al Cercetarii si Inovarii, anunta Administratia Prezidentiala.

Nicolae Hurduc, propus ministru al Cercetarii

Profesorul universitar Nicolae Hurduc a fost propus ministru al Cercetarii, a anuntat, astazi, premierul Viorica Dancila. Dancila a precizat ca propunerea a fost trimisa, deja, presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru numirea lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, informeaza Administratia Prezidentiala. Nicolae Hurduc este.

Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale. Premierul Viorica Dancila a.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale, noteaza Agerpres. Profesorul universitar Hurduc afirma, in urma cu o luna, ca.

Noul ministru al Cercetarii nu crede in evolutie, iar teoria lui e fantastica

Viorica Dancila a venit cu o propunere pentru ocuparea postului de Ministru al Cercetarii si Inovarii. intr-o maniera cat se poate de trista, alegerea ei a fost una complet neinspirata. Au trecut doar cateva zile de cand s-a vehiculat ca Nicolae Hurduc va fi propunerea PSD la pozitia de Ministru al Cercetarii si Inovarii. intre [] .

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propus la Ministerul Cercetarii: Mie imi este foarte greu sa cred ca omul se trage din maimuta. Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor (FOTO)

Profesorul universitar Nicolae Hurduc a fost propus joi de premierul Viorica Dancila pentru functia de ministru al Cercetarii. Inginer chimist si decan al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia.

Nicolae Hurduc, propus la Ministerul Cercetarii

Update: Viorica Dancila a anuntat ca propunerea pentru Ministerul Cercetarii este Nicolae Hurduc. Acesta este membru PSD. Stirea initiala Liderii PSD s-au reunit in sedinta Biroului Permanent al.

Nicolae Hurduc este propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii

Nicolae Hurduc, decanul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, este propunerea premierului Dancila pentru postul de ministru al Cercetarii.

Cine este Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii

Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii, este decanulal Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )