Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis a semnat decretul: Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul: Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru numirea lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, informeaza Administratia Prezidentiala. Nicolae Hurduc este. continuă pe B1

Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale. Premierul Viorica Dancila a.

Nicolae Hurduc este propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii

Nicolae Hurduc, decanul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, este propunerea premierului Dancila pentru postul de ministru al Cercetarii.

Iohannis a semnat decretul: profesorul care nu crede in teoria evolutiei a devenit ministrul Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru numirea lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale, noteaza Agerpres. Profesorul universitar Hurduc afirma, in urma cu o luna, ca.

LIVEVIDEO Klaus Iohannis, n Parlamentului European: Romnia este profund atasata proiectului european / Romnii si-au facut auzita vocea aparnd statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti un discurs in plenul Parlamentul European prezentand viziunea Romaniei asupra viitorului Uniuni Europene. Seful statul a pledat pentru unitate si coeziune, respingand varianta unei Uniunii in mai multe viteze. Iohannis a transmis ca Romania este profund atasata proiectului european si i-a laudat pe cei care si-au facut auzita vocea in apararea statului de drept, facand aluzie la protestatari. Evenimentul are loc intr-un context delicat avand in vedere discutiile recente de la Strasbourg pe tema legilor justitiei promovate de Guvernul si Parlamentul de la Bucuresti, criticate dur si de Comisia Europeana si Comisia de la Venetia. De asemenea, Parlamentul European a decis recent sanctionarea Ungariei, decizie luata dupa o masura similara dispusa de CE impotriva Poloniei.

VIDEO Klaus Iohannis, n Parlamentului European: Romnia este profund atasata proiectului european / Romnii si-au facut auzita vocea aparnd statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti un discurs in plenul Parlamentul European prezentand viziunea Romaniei asupra viitorului Uniuni Europene. Seful statul a pledat pentru unitate si coeziune, respingand varianta unei Uniunii in mai multe viteze. Iohannis a transmis ca Romania este profund atasata proiectului european si i-a laudat pe cei care si-au facut auzita vocea in apararea statului de drept, facand aluzie la protestatari.

Klaus Iohannis: E o situatie neobisnuita ca PE sa dezbata o rezolutie privind Romania inainte de preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este dreptul Parlamentului European sa dezbata o rezolutie cu privire la Romania, insa a subliniat ca este extrem de neobisnuit ca aceste discutii sa aiba.

Klaus Iohannis: E o situatie neobisnuita ca PE sa dezbata o rezolutie privind Romania inainte de preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este dreptul Parlamentului European sa dezbata o rezolutie cu privire la Romania, insa a subliniat ca este extrem de neobisnuit ca aceste discutii sa aiba.

Iohannis: Nicolae Hurduc, noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis l-a numit pe Nicolae Hurduc n functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in fuctia de ministru al Cercetarii si Inovarii, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )