Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Romania isi reafirma sprijinul constant pentru Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Romania isi reafirma sprijinul constant pentru Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, inainte de plecarea in vizita oficiala din Ucraina, ca Romania isi reafirma sprijinul constant pentru Ucraina si parcursul sau european, adaugand ca se doreste, de asemenea, gasirea unei solutii politice la conflictul din estul Ucrainei. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, inainte de plecarea la Kiev: Romania isi reafirma sprijinul constant pentru Ucraina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Ucraina, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Petro Porosenko. inainte de plecarea la Kiev, seful statului a sustinut o.

Iohannis inainte de a pleca in Ucraina: Doresc sa reafirm sprijinul nostru constant pentru Ucraina

Klaus Iohannis a declarat, azi, inainte de a pleca in vizita oficiala din Ucraina, ca Romania isi reafirma sprijinul constant pentru Ucraina si parcursul sau european. Presedintele Romaniei a adaugat ca se.

Klaus Iohannis, vizita de o zi la Kiev pe fondul acordului fragil de incetare a focului in estul devastat de luptele cu separatistii: Doresc sa afirm sprijinul nostru constant pentru Ucraina si parcursul sau european

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita de o zi in Ucraina, pe fondul acordului fragil de incetare a focului convenit intre guvern si trupele separatiste din est, sustinute de Rusia. Doresc sa afirm.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania e favorabila mentinerii regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei / Petro Poroshenko: Romania va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti, 11 state UE ne vand armament defensiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Kiev, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau Petro Poroshenko, ca Romania se pronunta pentru mentinerea regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei pana la aplicarea integrala a acordurilor de la Minsk. Petro Poroshenko a precizat ca Romania, la fel ca si Germania, va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti in conflictul cu trupele separatiste. De mentionat ca Porosenko a ascultat declaratia lui Iohannis fara traducere, iar la finalul conferintei a spus Multumesc, la revedere in limba romana.

Traian Basescu, decorat de presedintele Republicii Moldova cu Ordinul Stefan cel Mare pentru sprijinul constant acordat Chisinaului

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat un decret privind conferirea Ordinului Stefan cel Mare, decoratia militara suprema a Republicii Moldova, lui Traian Basescu, pentru sprijinul constant acordat Chisinaului si pentru contributia sa la promovarea securitatii si democratiei in regiune, anunta Mediafax.

Klaus Iohannis: Romania va impartasi Ucrainei expertiza si experienta din procesul de aderare la UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Kiev, ca Romania isi doreste sa fie un partener al Ucrainei si sa impartaseasca experienta si expertiza acumulata in procesul de pregatire pentru .

Secretarul general al Consiliului Europei prezinta la Kiev un plan de actiune pentru Ucraina

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, incepe marti o vizita de doua zile la Kiev pentru a prezenta un nou plan de actiune pentru Ucraina si pentru convorbiri cu principalii oficiali din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )