Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis: Romnii nu si vad viitorul n afara Uniunii Europene

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Romnii nu si vad viitorul n afara Uniunii Europene

Romania este puternic atasata de principiile si valorile europene, iar romanii nu isi vad viitorul in afara Uniunii Europene, a transmis presedintele Klaus Iohannis, sambata, la Adunarea Generala a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis, mesaj ferm: Romania este puternic atasata de principiile si valorile europene, iar romanii nu isi vad viitorul in afara Uniunii Europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm privind apartenenta Romaniei la Uniunea Europeana cu ocazia Adunarii Generale a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor. Seful statului a aratat ca.

Iohannis, despre prioritatile Romaniei la preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis la Adunarea Generala a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor, ca un succes al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene inseamna rezultate concrete pentru cetatenii europeni.

Raport OECD: Romnia aloca cei mai putini bani pentru sanatate dintre tarile Uniunii Europene

Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cheltuielile alocate sanatatii, raportat la Produsul Intern Brut, dar si la cheltuielile cu sanatatea pe cap de locuitor, arata raportul Health at a Glance: Europe 2018 publicat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Romania aloca sanatatii 5,1% din PIB, cel mai mic procent din UE si mai putin decat tari europene din afara Uniunii, precum Albania sau Macedonia.

Klaus Iohannis: Romania e atasata valorilor europene, iar romanii nu isi vad viitorul in afara UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj in cadrul Adunarii Generale a Centrului European pentru Probleme Lucratorilor, precizand ca tara noastra are un atasament puternic fata de valorile.

Carmen Dan, desprepresedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene:Vom reusi sa gasim solutii si sa generamidei benefice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, dupa intalnirea cu comisarul european pentru migratie, afaceri interne si cetatenie, Dimitris Avramopoulos, ca presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )