Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis s-a intalnit cu Dodon la New York: Este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova

Hotnews Hotnews,
 Iohannis s-a intalnit cu Dodon la New York: Este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a avut o scurta intrevedere cu omologul sau de la Chisinau, Igor Dodon, in marja participarii la sesiunea Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, subliniind ca drumul european al Republicii Moldova este singura optiune de natura sa aduca prosperitate cetatenilor sai, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Igor Dodon si Klaus Iohannis s-au revazut la New York: Relatiile cu statul vecin constituie o prioritate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o intrevedere cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, in cadrul Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU), ce se desfasoara la New York.

KLAUS IOHANNIS LA INTALNIREA CU PRESEDINTELE R. MOLDOVA IGOR DODON: Este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova

Presedinteke Klaus Iohannis s-a intalnit la New York cu presedintele Republicii Moldova Igor Dodonm caruia i-a transmis ca este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova sau alta formula, omologul sau dand asigurari ca nu se intentioneaza federalizarea Republicii Moldova ca element in cadrul solutionarii conflictului transnistrean, formula avuta in vedere fiind cea a unui statut special. Dodon afirma ca a reiterat si faptul ca relatiile cu Romania constituie o prioritate pentru R. Moldova. De asemenea, Iohannis a facut apel la valorificarea in plan pozitiv a patrimoniului comun de istorie, cultura si limba romana, care nu pot si nu trebuie in niciun caz sa fie negate sau instrumentate politic in Republica Moldova.

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

Explicatia Maiei Sandu de ce anume Igor Dodon a mers la New York pentru a rosti un discurs de la tribuna ONU: Guvernul este o institutie foarte ocupata

Premierul Maia Sandu a dat de inteles ca Igor Dodon a insistat ca anume el sa fie cel care va pleca la New York, pentru a rosti un discurs de la tribuna Adunarii Parlamentare a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Prim-ministra a afirmat ca Executivul a dat curs solicitarii venite din partea Presedintiei, deoarece Guvernul este o institutie foarte ocupata.

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la.

Klaus Iohannis, sejur de lux la New York. Suma fabuloasa pe care o da Presedintele pentru o noapte de cazare

Klaus Iohannis se afla de marti pana joi in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). La New York, presedintele .

Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte la New York

Presedintele Klaus Iohannis, prezent in aceste zile in Statele Unite, isi lanseaza noua carte EU. RO, la New York. Evenimentul a fost programat joi, 26 septembrie, dupa sesiunea ONU, si va avea loc .

Dancila anunta ca a semnat la New York un acord destinat cresterii accesului cetatenilor romani la servicii de asistenta medicala

Premierul Viorica Dancila, aflata in vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, a anuntat, luni seara, ca a semnat, la New York, cu reprezentantii Bancii Mondiale, un acord care prevede cresterea accesului cetatenilor romani la servicii medicale. Este un program ce va aduce beneficii reale pacientilor, in conditiile in care va creste finantarea pentru medicina de familie si pentru cea comunitara, a scris Dancila pe Facebook.

Copiii nevaccinati nu mai au voie in scolile din New York. Parintii sunt furiosi

Parinti furiosi care sustin ca vaccinurile ucid posteaza meme-uri pe Internet si s-au dus inclusiv personal pentru a se intalni cu Guvernatorul New York-ului, totul din cauza unei legi care interzice copiilor nevaccinati sa urmeze cursurile scolilor.

Trump vrea sa stie sursele avertizorului de integritate. Pe vremuri, cu spionii se trata altfel (New York Times)

Presedintele american Donald Trump le-a spus celor din staff-ul misiunii diplomatice a SUA la ONU ca vrea sa stie cine i-a furnizat informatii acelui avertizor de integritate cu privire la continutul convorbirii sale telefonice cu presedintele ucrainean, comparand sursele cu spionii, a relatat joi New York Times, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )