Libnet.ro
UNICEF

10:15

Iohannis: Scolile se redeschid din 8 februarie pentru majoritatea copiilor

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Scolile se redeschid din 8 februarie pentru majoritatea copiilor

Majoritatea elevilor merg de luni la scoala, a anuntat, marti, presedintele Klaus Iohannis dupa o sedinta la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Scolile se redeschid din 8 februarie, in functie de rata de infectare din fiecare localitate - surse

Scolile se redeschid din 8 februarie, in functie de rata de infectare din fiecare localitate, este decizia luata in sedinta de la Cotroceni care are loc la aceasta ora, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale.

KLAUS IOHANNIS: incepand de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca scolile se vor redeschide in format fizic pe 8 februarie pentru majoritatea copiilor.

VIDEO Scolile din Romania se redeschid din 8 februarie Klaus Iohannis: De luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Scolile din Romania se redeschid din 8 februarie, odata cu semestrul al doilea, in functie de rata de infectare din fiecare localitate, este decizia luata in sedinta de la Cotroceni care a avut loc marti, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. La finalul sedintei de la Palatul Cotroceni, presedintele a precizat ca decizia a fost luata in unanimitate iar de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala. Cele 5 situatii punctuale in care va fi posibil scenariul hibrid, odata cu redeschiderea scolilor.

Scolile se redeschid din 8 februarie. Care sunt cele trei scenarii pentru reluarea cursurilor cu prezenta fizica

Scolile din Romania se vor redeschide incepand cu 8 februarie, data la care debuteaza oficial semestrul al II-lea. Revenirea la cursurile cu prezenta fizica se va face pe baza celor trei scenarii anuntate.

Olanda redeschide scolile pe 8 februarie, pe un val de proteste anti-restrictii

Scolile primare din Olanda vor fi redeschise incepand cu 8 februarie, a anuntat duminica guvernul ol.

FLORIN CITU: Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri pentru protejarea copiilor

Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri elaborate de Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii pentru protejarea copiilor, cadrelor didactice si personalului auxiliar din cadrul unitatilor de invatamant, afirma prim-ministrul Florin Citu.

Se dau bani pentru romani si din februarie. Ce veste a dat Ministerul Muncii

Unii dintre romani se vor mai bucura de ajutorul primit de la stat in contextul actual si pentru luna februarie. Care este vestea oferita recent de catre ministrul Muncii? Detalii oficiale. Anunt din partea Ministerului Muncii. Romanii continua sa primeasca ajutor de la stat si in februarie Raluca Turcan a anuntat oficial ca parintii care .

Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Cum vor recupera elevii romani materia pierduta din februarie 2021. Vesti bune pentru milioane de scolari si studenti. E oficial, ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul, iar aceasta schimbare afecteaza toti elevii romani, indiferent de varsta. Ce presupune programul POCU si cate ore pot recupera cei mici pe saptamana. Cum vor recupera elevii .

Ludovic Orban si-a anuntat colegii ca va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, luni, colegii din partid ca vrea sa candideze pentru sefia Partidului National Liberal, la Congresul din anul 2021.

Ludovic Orban va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca doreste sa candideze pentru functia de presedinte al PNL la Congresul partidului, ca si-a anuntat colegii ca are aceasta intentia si imediat dupa ce va propune declansarea procedurilor pentru convocarea Congresului, va materializa aceasta intentie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )