Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scolile se redeschid din 8 februarie. Care sunt cele trei scenarii pentru reluarea cursurilor cu prezenta fizica

B1 B1,
Scolile se redeschid din 8 februarie. Care sunt cele trei scenarii pentru reluarea cursurilor cu prezenta fizica

Scolile din Romania se vor redeschide incepand cu 8 februarie, data la care debuteaza oficial semestrul al II-lea. Revenirea la cursurile cu prezenta fizica se va face pe baza celor trei scenarii anuntate. continuă pe B1

Scolile se redeschid din 8 februarie, in functie de rata de infectare din fiecare localitate - surse

Scolile se redeschid din 8 februarie, in functie de rata de infectare din fiecare localitate, este decizia luata in sedinta de la Cotroceni care are loc la aceasta ora, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale.

Elevii afla, marti, daca scolile se vor redeschide incepand din 8 februarie: Care sunt criteriile avute in vedere de autoritati in luarea deciziei

Autoritatile decid marti daca scolile se vor redeschide din 8 februarie, atunci cand incepe semestrul al doilea. Decizia va fi luata tinand cont de situatia epidemiologica, mai ales in contextul in care, i.

Iohannis: Scolile se redeschid din 8 februarie pentru majoritatea copiilor

Majoritatea elevilor merg de luni la scoala, a anuntat, marti, presedintele Klaus Iohannis dupa o sedinta la Palatul Cotroceni.

VIDEO Scolile din Romania se redeschid din 8 februarie Klaus Iohannis: De luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Scolile din Romania se redeschid din 8 februarie, odata cu semestrul al doilea, in functie de rata de infectare din fiecare localitate, este decizia luata in sedinta de la Cotroceni care a avut loc marti, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. La finalul sedintei de la Palatul Cotroceni, presedintele a precizat ca decizia a fost luata in unanimitate iar de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala. Cele 5 situatii punctuale in care va fi posibil scenariul hibrid, odata cu redeschiderea scolilor.

Senatul si Camera Deputatilor, in prima sesiune ordinara din acest an Care sunt prioritatile

Senatul si Camera Deputatilor incep, luni, prima sesiune parlamentara ordinara a anului. Prioritatea sesiunii parlamentare este adoptarea proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe acest an.

Cele trei scenarii pentru redeschiderea scolilor Cursuri exclusiv online doar in localitatile in carantina Cum incep cursurile luni in Bucuresti

Scolile se redeschid de luni, 8 februarie, autoritatile avand pregatite trei scenarii in functie de rata de infectare din fiecare localitate. Singurele cazuri in care cursurile vor fi online in totalitate vor fi in localitatile care intra in carantina. La acest moment, Capitala se incadreaza in scenariul galben, adica vor merge fizic la cursuri doar copiii de gradinita, elevii din clasele 0-IV si cei care vor sustine examene, adica elevii din clasele a VIII-a si a XII-a.

Olanda redeschide scolile pe 8 februarie, pe un val de proteste anti-restrictii

Scolile primare din Olanda vor fi redeschise incepand cu 8 februarie, a anuntat duminica guvernul ol.

Meteo. Temperaturi anormale la inceput de februarie. Meteorologii sunt si ei socati

Meteo. Sunt anuntate temperaturi anormale la inceput de februarie. Meteorologii sunt si ei socati de ce se va intampla. Ce ne asteapta in cateva zile, cititi in articolul de mai jos. Meteo februarie 2021. Meteorologii anunta vreme anormala pentru perioada calendaristica Meteo. Au fost anuntate temperaturi anormale la inceput de luna februarie. Meteorologii nu mai .

Se dau bani pentru romani si din februarie. Ce veste a dat Ministerul Muncii

Unii dintre romani se vor mai bucura de ajutorul primit de la stat in contextul actual si pentru luna februarie. Care este vestea oferita recent de catre ministrul Muncii? Detalii oficiale. Anunt din partea Ministerului Muncii. Romanii continua sa primeasca ajutor de la stat si in februarie Raluca Turcan a anuntat oficial ca parintii care .

Vesti bune pentru milioane de elevi! Ce se intampla cu ei din februarie 2021. E oficial

Cum vor recupera elevii romani materia pierduta din februarie 2021. Vesti bune pentru milioane de scolari si studenti. E oficial, ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul, iar aceasta schimbare afecteaza toti elevii romani, indiferent de varsta. Ce presupune programul POCU si cate ore pot recupera cei mici pe saptamana. Cum vor recupera elevii .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )