Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a semnat mai multe decrete de legi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a semnat mai multe decrete de legi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele de promulgare a mai multor legi, potrivit Precidency. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Este mai important sa aderam la Euro decat la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, ca pentru Romania este mult mai important sa adere la zona Euro decat la zona Schengen, dar ca pentru acest lucru este nevoie de performante.

Cinci mesaje-cheie pentru 2018 lansate de presedintele Klaus Iohannis

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, cinci mesaje-cheie lansate de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis considera ca.

Presedintele Klaus Iohannis le da LOVITURA DE GRATIE! Ce LEGE A REFUZAT sa promulge

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, in Parlament pentru reexaminare proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Statele Unite: Facebook si Microsoft au impiedicat mai multe atacuri cibernetice ale Coreii de Nord

Facebook si Microsoft au impiedicat, saptamana trecuta, mai multe atacuri cibernetice, informeaza un oficial al Casei Albe, dupa ce Statele Unite a acuzat public Phenianul pentru atac informatic din luna mai care a blocat activitatea unor spitale, banci si al unor companii, transmite Reuters.

Cateva mii de persoane au marsaluit in mai multe orase ale tarii cerand Justitie, nu coruptie

Cateva mii de persoane marsuluiesc in mai multe orase din tara, protestand fata de modificarea legilor justitiei. La Cluj-Napoca sunt peste cinci mii de oameni in strada care scandeaza Justitie, nu coruptie si Dragostea de tara, in strada se masoara, anunta News. ro.

Magistratii au protestat in mai multe orase fata de modificarea legilor Justitiei

ACTUALIZARE 19:30 Presedintele CSM: Magistratilor nu trebuie sa li se dea motive de a se exprima prin recurgerea la proteste Magistratii nu trebuie sa aiba motive de a se exprima prin recurgerea la protest, mai ales atunci cand reactia poate fi justificata de un potential dezechilibru in infaptuirea actului de justitie, a precizat astazi judecatorul Mariana Ghena, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM). *ACTUALIZARE 19:10 Cateva zeci de magistrati au protestat in Iasi si in Timisoara Aproximativ 50 de magistrati au iesit in aceasta seara pe scarile din fata Palatului de Justitie din Iasi pentru a-si manifesta dezacordul fata de modificarile legilor justitiei si ale Codurilor Penal si de Procedura penala. Proteste ale magistratilor au avut loc si la Timisoara. *ACTUALIZARE 19:00 Procuror: Amendamentele la Legile justitiei pot avea consecinte directe si grave asupra cetatenilor *ACTUALIZARE 18:25 Cursantii INM au protestat impotriva modificarii Codului Penal si a Codului de procedura penala.

Magistratii au protestat in mai multe orase fata de modificarea legilor Justitiei

ACTUALIZARE 20:10 CAB se delimiteaza de protestul magistratilor Curtea de Apel Bucuresti CAB) se delimiteaza de actiunile de protest desfaturate in aceasta seara in fata instantei de cateva sute de magistrati. *ACTUALIZARE 19:30 Presedintele CSM: Magistratilor nu trebuie sa li se dea motive de a se exprima prin recurgerea la proteste *ACTUALIZARE 19:10 Cateva zeci de magistrati au protestat in Iasi si in Timisoara *ACTUALIZARE 19:00 Procuror: Amendamentele la Legile justitiei pot avea consecinte directe si grave asupra cetatenilor *ACTUALIZARE 18:25 Cursantii INM au protestat impotriva modificarii Codului Penal si a Codului de procedura penala.

De pe strada, in arest. Un barbat fara adapost a ajuns dupa gratii pentru mai multe furturi din garaje

Un tanar in varsta de 22 de ani isi va petrece sarbatorilor in arest, dupa ce oamenii legii l-au identificat ca fiind autorul mai multor furturi.

VIDEO Patronii IMM denunta cresteri de taxe si impozite locale 2018 n mai multe orase

O serie de orase mari din Romania ar urma sa majoreze taxele si impozutele locale pentru firme si persoanele fizice, pentru a acoperi pierderile cauzate bugetelor edilitare de mutarea contributiilor sociale de la angajatori la angajati - se plang antreprenorii reuniti in cea mai mare organizatie patronala a firmelor mici si mijlocii din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )