Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite: Facebook si Microsoft au impiedicat mai multe atacuri cibernetice ale Coreii de Nord

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite: Facebook si Microsoft au impiedicat mai multe atacuri cibernetice ale Coreii de Nord

Facebook si Microsoft au impiedicat, saptamana trecuta, mai multe atacuri cibernetice, informeaza un oficial al Casei Albe, dupa ce Statele Unite a acuzat public Phenianul pentru atac informatic din luna mai care a blocat activitatea unor spitale, banci si al unor companii, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Statele Unite acuza Coreea de Nord pentru atacul cibernetic WannaCry

Administratia Trump a acuzat in mod public Coreea de Nord pentru atacul cibernetic numit WannaCry, ce a paralizat mai multe spitale, banci si alte companii din mai multe state in luna mai a anului 2017.

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

Statele Unite il sanctioneaza pe liderul cecen Ramzan Kadirov acuzat, printre altele, de executii extrajudiciare si de tortura

Statele Unite l-au sanctionat miercuri pe liderul cecen Ramzan Kadirov pentru grave incalcari ale drepturilor omului, alaturi de mai multi responsabili rusi, vizati in cadrul dosarului Serghei Magnitski, juristul rus mort in inchisoare in 2009, anunta AFP.

Nicolas Maduro acuza Statele Unite de implicare intr-un atac asupra unei unitati militare din nordul Venezuelei. Cine a revendicat asaltul

Statele Unite se afla in spatele unui atac desfasurat luni impotriva unei unitati militare din Venezuela si soldat cu furtul unor arme automate, acuza presedintele venezuelean Nicolas Maduro, citat de AFP.

Rusia avertizeaza Statele Unite si Canada impotriva unei decizii de a furniza armament Ucrainei

Rusia a avertizat Statele Unite si Canada cu privire la consecintele furnizarii de armament guvernului de la Kiev. Pyotr Ilyichev, adjunctul reprezentantului Rusiei in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, a afirmat ca o astfel de decizie ar impinge Kievul in noi aventuri militare.

Rusia avertizeaza Statele Unite si Canada privind decizia acestora de a furniza armament Ucrainei

Rusia a avertizat Statele Unite si Canada cu privire la consecintele furnizarii de armament guvernului de la Kiev. Pyotr Ilyichev, adjunctul reprezentantului Rusiei in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, a afirmat ca o astfel de decizie ar impinge Kievul in noi aventuri militare.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Cateva mii de persoane au marsaluit in mai multe orase ale tarii cerand Justitie, nu coruptie

Cateva mii de persoane marsuluiesc in mai multe orase din tara, protestand fata de modificarea legilor justitiei. La Cluj-Napoca sunt peste cinci mii de oameni in strada care scandeaza Justitie, nu coruptie si Dragostea de tara, in strada se masoara, anunta News. ro.

Rex Tillerson: Statele Unite si China coopereaza la o strategie de capturare a arsenalului nuclear nord-coreean in cazul prabusirii regimului Kim Jong-un

In timpul unei conferinte de securitate, saptamana trecuta, secretarul de Stat Rex Tillerson a recunoscut existenta si a oferit mici detalii cu privire la unele dintre cele mai secrete planuri de urgenta ale armatei SUA: capturarea arsenalului nuclear nord-coreean la primele dovezi ale prabusirii regimului lui Kim Jong-un.

Donald Trump: Statele Unite nu au alta alegere decat sa faca fata provocarii cu arme din Coreea de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a vorbit luni despre o noua strategie de securitate nationala si a cerut Pakistanului sa adopte masuri decisive impotriva terorismului, noteaza Reuters. Acesta a mai spus ca Washington trebuie sa faca fata provocarii lansate de programele de arme din Coreea de Nord.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )