Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu-Tariceanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Stelian Ion, cererea de urmarire penala a fostului prim-ministru Calin Popescu-Tariceanu. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea a fost trimisa ministrului Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu si a informat Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la formularea acestei cereri.

Ministrul Justitiei i-a trimis procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a trimis, miercuri, procurorului general cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Cererea de incuviintare pe numele fostului premier Calin Popescu Tariceanu a fost incuviintata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Prima reactie a lui Tariceanu dupa ce DNA a cerut aviz de urmarire penala:Dosar facut pe considerente politice

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa ce procurorii au solicitat luni presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze cererea de urmarire penala in cazul sau, ca este genul de dosar facut de catre DNA pe considerente politice.

Calin Popescu Tariceanu, despre solicitarea de urmarire penala pe numele sau: La mine nu a ajuns niciun ban. Este un dosar facut pe considerente politice

Calin Popescu Tariceanu sustine ca dosarul de la DNA in care se cere incuviintarea inceperii urmaririi penale pe numele sau, pentru luare de mita, este un dosar politic. Fostul prim-ministru respinge.

Tariceanu, acuzat de coruptie. Procurorii DNA cer un nou aviz de urmarire penala pe numele fostului premier

Procurorii anticoruptie solicita aviz Presedintiei pentru anchetarea lui Calin Popescu Tariceanu sub acuzatia de luare de mita, fapta comisa pe vremea cand era premier al Romaniei, in legatura cu prelungirea nelegala a contractelor pentru licente Microsoft. in 2018, DNA a mai cerut aviz pentru anchetarea lui Tariceanu de la Senat, insa acea solicitare a fost respinsa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )