Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ion Cristoiu, despre Augustin Lazar: Nu este un om indispensabil. Nu e vorba sa il condamnam

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, despre Augustin Lazar: Nu este un om indispensabil. Nu e vorba sa il condamnam

Jurnalistul Ion Cristoiu considera ca Augustin Lazar nu a facut altceva decat sa adanceasca scandalul privind trecutul sau. Asistam la un film de cosmar. La 30 de ani de la caderea comunismului, un. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu: Augustin Lazar este o piesa grea a sistemului

Ion Cristoiu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Subiectiv a jurnalistului Razan Dumitrescu, ca procurorul sef Augustin Lazar, reprezinta o piesa grea a sistemului, un sistem din care fac mai multi,.

Renate Weber, atac la Augustin Lazar: Este o rusine pentru Romania. Un personaj fara empatie, decenta sau bun simt

Europrlamentarul ALDE, Renate Weber, l-a atacat sambata pe Augustin Lazar, spunand despre acesta ca nu are cum sa aiba empatie, decenta sau bun simt si ca ar trebui sa-si retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general.

100 de minute. Colegul de celula al lui Iulius Filip, confesiune uluitoare despre Augustin Lazar

Alessandra Stoicescu a prezentat, marti, la 100 de minute o marturie uluitoare a unui fost coleg de celula a disidentului anticomunist Iulius Filip. Florea Vlasceanu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare.

100 de minute. O noua victima a lui Augustin Lazar rupe tacerea

Alessandra Stoicescu a prezentat, luni, la 100 de minute, un interviu exclusiv cu o noua victima a fostului procuror ceausist Augustin Lazar. Este vorba despre Marian Iancu, care a aflat acum, dupa izbucnirea.

Augustin Lazar, declaratie de presa. Procurorul general, asteptat sa vorbeasca despre trecutul sau ca procuror in era comunista

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Augustin Lazar este asteptat sa aduca lamuriri in scandalul legat de trecutul sau ca procuror in perioada.

Procurorul general Augustin Lazar: Nu este in interesul societatii ca eu sa demisionez (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va demisiona in urma aparitiei informatiei potrivit careia, in anii 80, a facut parte din Comisia de propuneri pe.

Augustin Lazar, explicatii despre scandalul detinutului politic: cum se apara procurorul-general

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a dat, marti, explicatii despre trecutul sau profesional. El a raspuns acuzatiilor legate de faptul ca ar fi respins cererile de eliberare conditionata ale detinutului politic. Procurorul general al Romaniei sustine ca nimic din ce s-a spus in spatiul public nu este adevarat si ca si-a facut doar datoria.

Augustin Lazar: Sectia parchetelor militare a inaintat instantei rechizitoriul in Dosarul Revolutiei. Ion Iliescu, trimis in judecata

Procurol general Augustin Lazar a anuntat, in cadrul unei declaratii de presa, trimiterea la instanta a unui dosar istoric. Sectia parchetelor militare de pe langa iCCJ a inaintat instantei.

Adina Anghelescu, despre declaratiile lui Augustin Lazar: Niste minciuni grosolane

Jurnalistul Adina Anghelescu spune ca discursul lui Augustin Lazar, privind activitatea sa din perioada comunista, este unul presarat de minciuni grosolane. A fost un discurs de disculpare totala, crezand.

Document exploziv. Ce spune CSM despre trecutul lui Augustin Lazar

Alessandra Stoicescu a prezentat, luni, la 100 de minute un document exploziv privind trecutul procurorului general Augustin Lazar. Jurnalista Adina Anghelescu a vrut sa afle de la Consiliul Superior al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )