Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ion Cristoiu, despre soarta Laurei Codruta Kovesi: Klaus Iohannis

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre soarta Laurei Codruta Kovesi: Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat capresedintele Klaus Iohannis nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Astfel, Cristoiu a sustinut ca revocarea presupune o bataie de cap, informeaza. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre misterioasa intalnire dintre Kovesi si ministrul francez: O asemenea intalnire ii servea ca sprijin public daca era oficial anuntata

Ion Cristoiu a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea secreta dintre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si ministrul francez de Externe. E o chestiune, din punct de vedere diplomatic, despre care.

Ion Cristoiu, despre misterioasa intalnire dintre Kovesi si ministrul francez: ii servea ca sprijin public daca era oficial anuntata

Ion Cristoiu a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea secreta dintre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si ministrul francez de Externe. E o chestiune, din punct de vedere diplomatic, despre care.

Klaus Iohannis decide in scurt timp revocarea Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, pentru Digi24 , ca va anunta in scurt timp daca accepta sau nu revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, o decizie asteptata de toti romanii, cu o miza.

Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi

ACTUALIZARE 18:23 Tudorel Toader va sesiza la Curtea Constitutionala decizia presedintelui de nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi Ministrul Justitiei a precizat, in aceasta seara, intr-o postare pe Facebook ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la decizia presedintelui, in conditiile in care Iohannis nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de evaluare a activitatii profesionale si manageriale desfasurate de procurorul-sef al DNA. ------------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca, in urma analizei tuturor documentelor puse la dispozitie de Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara, a luat hotararea de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Comisia SRI va discuta despre banii pe care Sebastian Ghita i-ar fi dat Laurei Codruta Kovesi pentru a-si cumpara o masina. Ce suma e in joc

Presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a declarat joi seara ca una dintre discutiile viitoare din cadrul Comisiei va fi legata de afirmatiile lui Sebastian Ghita, potrivit carora acesta i-ar fi dat fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, suma de 7. 000 de euro pentru ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa isi poata cumpara o masina.

Ion Cristoiu: Iohannis nu o va revoca pe Kovesi. O revocare presupune o bataie de cap

Jurnalistul Ion Cristoiu e de parere ca presedintele Klaus Iohannis nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Iohannis nu o va revoca pe Kovesi. O revocare presupune o bataie de cap. Nu v-ati.

Pro si contra Laura Codruta Kovesi

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Prima dimineata a Laurei Codruta Kovesi este chiar familia dansei, numita Lascu, tatal dansei, recent decedat, fiind procuror. Asadar a invatat meseria in familie, iar scoala a dus-o spre maxima performanta. Este vorba de o performanta profesionala, ca jurist, dar si de una morala, caracteriala.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca motivele invocate de Tudorel Toader, care in mare parte nici nu corespund prevederilor legale, nu au fost de natura sa il convinga. Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCRFostul presedinte al CCR Augustin Zegrean: Ce sa atace ministrul Justitiei la CCR? Un refuz?.

Traian Basescu, despre decizia lui Klaus Iohannis privind-o pe Laura Codruta Kovesi: Mentinerea are argumentele sale

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, considera ca decizia sefului statului privind mentinerea in functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are argumente politice si de interes.

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )