Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis decide in scurt timp revocarea Laurei Codruta Kovesi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis decide in scurt timp revocarea Laurei Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat, pentru Digi24 , ca va anunta in scurt timp daca accepta sau nu revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, o decizie asteptata de toti romanii, cu o miza. continuă pe Wall-Street Ro

Documentul prin care Klaus Iohannis isi motiveaza decizia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Motivele de revocare prezentate de ministrul.

Ion Cristoiu, despre soarta Laurei Codruta Kovesi: Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat capresedintele Klaus Iohannis nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Astfel, Cristoiu a sustinut ca revocarea presupune o bataie de cap, informeaza.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca motivele invocate de Tudorel Toader, care in mare parte nici nu corespund prevederilor legale, nu au fost de natura sa il convinga. Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCRFostul presedinte al CCR Augustin Zegrean: Ce sa atace ministrul Justitiei la CCR? Un refuz?.

Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi

ACTUALIZARE 18:23 Tudorel Toader va sesiza la Curtea Constitutionala decizia presedintelui de nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi Ministrul Justitiei a precizat, in aceasta seara, intr-o postare pe Facebook ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la decizia presedintelui, in conditiile in care Iohannis nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de evaluare a activitatii profesionale si manageriale desfasurate de procurorul-sef al DNA. ------------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca, in urma analizei tuturor documentelor puse la dispozitie de Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara, a luat hotararea de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

Klaus Iohannis anunta decizia cu privire la sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele va da un verdict cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Klaus Iohannis: Nu o voi revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi! Tudorel Toader ataca decizia la CCR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannissustine la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )