Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ion Cristoiu: Nu e numai rata. E si tata! Klaus Iohannis da pe goarna discutii intre patru ochi la Cotroceni!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Nu e numai rata. E si tata! Klaus Iohannis da pe goarna discutii intre patru ochi la Cotroceni!

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa a doua sa carte care va purta numele de Primul Pas si care va descrie perioada alegerilor prezidentiale si cea petrecuta la Cotroceni. Jurnalistul Ion Cristoiu. continuă pe B1

Ce spune Ion Iliescu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei

Ion Iliescu: Nu pot eu sa-i dau retete. Nu pot avea pretentia sa conduca dupa felul cum eu am condus, sau Basescu, sau domnul Constantinescu, care au avut alt stil. Fiecare aduce stilul sau propriu de gandire, de viata, de relatii umane.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis prefera interviurile luate de straini, pentru ca acestea il scutesc de intrebari incomode

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu televiziunii publice din Germania, din care au aparut fragmente si in presa romaneasca. Despre acest interviu, jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca Iohannis a.

Ion Cristoiu, despre interviul lui Iohannis: intrebarile erau de o slugarnicie rar intalnita

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Romania, acum de la B1 TV despre secventa de 18 secunde a interviului pe care presedintele Klaus Iohannis l-a dat unei televiziuni germane si spune ca i s-a.

Ion Cristoiu, despre redeschiderea dosarelor: Principalul pericol pentru Basescu nu e nici macar condamnarea cu suspendare, ci scoaterea din istorie a mandatelor

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit intr-o interventie telefonica din cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre modalitatea de redeschidere a dosarelor in care este implicat fostul.

Ion Cristoiu, despre redeschiderea dosarelor: Principalul pericol pentru Basescu nu e nici macar condamnarea cu suspendare, ci scoaterea din istorie a mandatelor (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit intr-o interventie telefonica din cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre modalitatea de redeschidere a dosarelor in care este implicat fostul.

Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, la postul B1 TV, despre situatia lui Liviu Dragnea si despre faptul ca social democratii nu au luat o decizie luni, jurnalistul spunand ca este vorba despre o exploatare.

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu

Klaus Iohannis poarta costume Alexandru Ciucu in cadrul vizitelor oficiale. Designerul roman ii creeaza presedintelui ales vestimentatii pe masura, in atelierul sau din Bucuresti, pe baza tehnicii de croire mostenita din generatie in generatie, respectand tendintele actuale si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri seara la evenimentul dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. In deschiderea discursului sau in fata liberalilor, Iohannis le-a transmis fostilor colegi din PNL ca mi-a fost dor de voi si i-a avertizat in gluma ca sunt hotarat sa va vorbesc ceva mai mult.

Presedintele Klaus Iohannis va fi decorat astazi de liberali cu distinctia I.C. Bratianu

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la un eveniment organizat de liberali, cu prilejul implinirii a 140 de ani de existenta a partidului. Cu aceasta ocazie, Iohannis va primi din partea PNL distinctia I. Bratianu.

intalnire de taina acasa la ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc, Catalin Predoiu, printre participanti (VIDEO)

O intalnire de taina a avut loc luni seara, la resedinta ambasadorului Germaniei la Bucuresti, a anuntat Sabin Orcan in cadrul emisiunii X-Press, difuzata la B1 TV. Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )