Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ion Cristoiu: in turul doi, la alegerile prezidentiale, intra PNL si PSD

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: in turul doi, la alegerile prezidentiale, intra PNL si PSD

Ion Cristoiu a afirmat, in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale vor ajunge PNL si PSD. in turul al doilea sigur va intra Klaus Iohannis. Nu are cum. continuă pe Antena3

Jurnalistul Ion Cristoiu: in turul doi al alegerile prezidentiale intra candidatii PNL si PSD

Klaus Iohannis si Viorica Dancila se vor duela in turul doi al alegerilor prezidentiale. E pronosticul lansat de jurnalistul Ion Cristoiu, prezent joi, la Antena 3, in emisiunea Editie Speciala. Reactia lui.

Dancila, in turul doi al alegerilor: ce viseaza liderul PSD in privinta lui Iohannis

Viorica Dancila se afla in plina campanie pentru alegerile prezidentiale. Chiar daca posibilitatea sa le castige este una foarte mica, liderul PSD viseaza la un tur doi impreuna cu Iohannis. Avand in vedere demiterea din pozitia de premier si procentul mic obtinut de PSD la alegerile europarlamentare, te-ai fi asteptat ca Viorica Dancila sa fie .

Ludovic Orban: PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

Ludovic Orban a declarat, joi, ca PNL poate castiga alegerile prezidentiale din noiembrie inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat. Avem de castigat o campanie. Batalia in.

Premierul desemnat Ludovic Orban viseaza frumos: Putem castiga alegerile prezidentiale din primul tur. De ce acest scenariu e aproape imposibil

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat,.

Bogdan Stanoevici, printre cei mai saraci candidati la alegerile prezidentiale. Ce avere a strans actorul din serialul Sacrificiul de la Antena 1

Bogdan Stanoevici e unul dintre candidatii pentru alegerile prezidentiale din 2019 si un favorit al publicului roman, din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1. Actorul a jucat si in alte productii, precum Fructul Oprit, tot de pe acelasi post TV, iar in prezent se pregateste pentru cea mai importanta aparitie a sa, pentru ca viseaza .

Ce pensie are Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidentiale. Ar putea duce o viata lipsita de griji

A lasat actoria si vrea sa devina presedintele tarii. Mircea Diaconu, prezidentiabilul aliantei electorale ALDE-Pro Romania, Alianta pentru un om, are o pensie cu ajutorul careia ar putea duce o viata lipsita de griji. Mircea Diaconu pensie. Candidatul ALDE-Pro Romania ar putea duce o viata lipsita de griji Nu multi se asteptau ca Mircea Diaconu .

ONG-ul lui Cumpanasu a fost acreditat de AEP sa trimita observatori la alegerile prezidentiale: Este legal dar nu este moral, este un conflict de interese evident

Controverse privind mai multe ONG-uri care au reusit sa se acrediteze pentru a trimite observatori la alegerile prezidentiale. Este vorba despre 3 asociatii, Asociatia Pentru Implementarea Democtatiei,.

Campania Fiecare Vot cauta observatori pentru alegerile prezidentiale

Coalitia Fiecare Vot cauta observatori la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019. Pentru primul tur, termenul limita pentru inscrieri este 2 noiembrie pentru strainatate si 5 noiembrie pentru observatori la sectii de votare din tara.

STUDIU Cine e Alexandru Cumpanasu? Ce cauta romanii pe Google privind alegerile prezidentiale 2019: Cumpanasu suscita cel mai mare interes

Pe Google, Alexandru Cumpanasu este cel mai cautat candidat la alegerile prezidentiale. El si-a capatat notorietatea dupa tragedia de la Caracal, cand nepoata sa de 15 ani, Alexandra Macesanu, a fost rapita si ucisa.

Paris Masters: Karen Khachanov, detinatorul trofeului, eliminat in turul doi

Karen Khachanov 8 ATP), campionul en-titre, a fost eliminat inca din turul doi, la primul meci disputat la actuala editie a Masters-ului de la Paris. Rusul a cedat in trei seturi in fata germanului Jan-Lennard Struff 36 ATP), scor 6-75), 6-3, 5-7, dupa doua ore de joc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )