Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ion Iliescu: E posibil sa avem alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu: E posibil sa avem alegeri anticipate

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca ramanerea lui Victor Ponta si a PSD la guvernare trebuie sa faca obiectul unei analize a partidului. Schimbarea imediata nu este in interesul. continuă pe Antena3

Ion Iliescu: Ponta, responsabil, dar nu singur, de rezultatul alegerilor. Nu e prima data. Asta-i viata

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat, joi, ca Victor Ponta este primul responsabil de pierderea alegerilor prezidentiale, el aratand ca acesta isi va asuma vrand-nevrand esecul ca sef de partid si premier si ca partidul va trebui sa faca analize serioase si sa traga invataminte.

Ion Iliescu: Klaus Iohannis a venit cu un mesaj nou, a avut priza la public

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca presedintele ales, Klaus Iohannis, a venit cu un mesaj nou, care a avut priza la public. Iliescu a mai spus ca, prin votul dat, cetatenii au aratat ca.

Ion Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priza la public

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat joi seara ca Victor Ponta a pierdut la prezidentiale pentru ca Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priza la cetateni. S-a vazut ca oamenii vor.

Ion Iliescu, intrebat daca membrii PSD au invatat sa renunte la aroganta: Partial

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 Tv, ca diaspora este punctul slab al PSD si al guvernarii, aratand ca partidul nu a acordat.

Alegeri anticipate pentru stabilirea unui nou presedinte al CJ Braila. Bunea Stancu trebuie sa plece, dupa ce a fost gasit incompatibil

Dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie i-a dat dreptate Agentiei Nationale de Integritate, declarandu-l incopatibil pe presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, acesta urmeaza sa fie revocat din functie printr-un ordin al Prefecturii, iar in termen de maxim 90 de zile vor trebui organizate alegeri anticipate pentru alegerea unui nou presedinte.

Prezicerile lui Ion Iliescu:Daca pierdeti alegerile, PSD risca sa dispara

Ion Iliescu este pana in prezent singurul presedinte al Romaniei ales din randurile PSD, un partid care tocmai a mai pierdut o cursa electorala. Nu de putine ori, fostul presedinte Ion Iliescu a facut o serie de afirmatii cu rol de estimari asupra viitorului care s-au adeverit.

Demisie si alegeri anticipate sau sa-si asume Guvernul Ponta guvernarea pana in 2016?

Parerile sunt impartite: Unii cred ca PSD ar trebui sa plateasca pana la capat pentru esecul lui Victor Ponta in alegeri, guvernul sa fie fortat sa demisioneze si sa se organizeze alegeri anticipate. Altii cred ca Ponta trebuie lasat la Palatul Victoria pana la alegerile din 2016 pentru a deconta promisiunile generoase greu de onorat fara a mari taxe si impozite. HotNews. ro a realizat un inventar al argumentelor pro si contra demisiei, al avantajelor si dezavantajelor.

Ion Iliescu: Ponta nu e obligat sa demisioneze din Guvern

Ion Iliescu spune ca nu e obligatoriu ca Victor Ponta sa demisioneze acum din fruntea Guvernului. Potrivit lui Iliescu, actualul Executiv trebuie sa isi continue misiunea. Nu e obligatoriu acum sa demisioneze din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )