Libnet.ro
UNICEF

07:01

Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

Adevărul Adevărul,
Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

La videoconferinta cu prefectii si autoritatile centrale, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a avertizat judetul Constanta ca va avea cele mai mari probleme din toata zona de sud-est, din cauza codului rosu. continuă pe Adevărul

Directorul ANM, Ion Sandu, la RFI : Un nou viscol in sudul Romaniei, de miercuri pana joi; pe Cod Portocaliu nu se pleaca la drum!

Atata timp cat romanii nu inteleg ca in Cod Portocaliu nu se pleaca la drum, nici o autoritate nu poate sa-i ajute. Iata ce spune, la RFI, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu. El anunta ca de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari de viscol in sudul tarii.

Directorul ANM, Ion Sandu: Probabilitatea ca, miercuri dupa-amiaza, sa fie emis cod rosu de viscol este foarte mare

Exista mari sanse ca Administratia Nationala de Meteorologie sa emita, miercuri dupa-amiaza, o avertizare cod rosu de viscol si ninsori pentru anumite zone, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu.

Directorul ANM: Urmeaza un nou viscol in sudul tarii, de miercuri pana joi.

Un nou cod de viscol va fi emis zilele urmatoare, pentru sudul tarii, urmand sa vizeze perioada miercuri dimineata - joi dimineata, a anuntat, luni, directorul ANM, Ion Sandu, potrivit b1. ro. Maine este o pauza, dupa iesirea din vigoare diseara a acestor coduri. E o pauza in sensul ca nemaifiind vant, chiar daca ninge, ninge slab. Dar de miercuri dimineata pana joi dimineata, cu probabilitate foarte mare, ANM-ul va emite din nou avertizari pentru un viscol tot pe sudul tarii, de miercuri .

Directorul ANM, la Sinteza Zilei: Vom emite o noua avertizare de viscol si ninsori

Directorul ANM, Ion Sandu, a declarat in direct la Sinteza Zilei ca este exclus ca, in saptamana care urmeaza, sa fie emis un nou cod rosu de viscol si ninsori. Cu toate acestea, luni va continua sa.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

Cele mai avantajoase credite de nevoi personale: cat te costa sa imprumuti 10.000 de euro de la banci?

Cele mai bune credite la bancile din Romania au Dobanzi Anuale Efective DAE) care pornesc de la 10%, in cazul in care vorbim de un credit de nevoi personale, in lei, contractat pe o perioada de cinci ani. De cealalta parte, cele mai ieftine credite in.

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian.

Cele mai frumoase interioare - VIDEO Retrspectiva 2013.

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Vezi aici articol + FOTO integral.

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

FOTO: TOP 10 cele mai frumoase interioare (retrospectiva 2013).

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate, am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Case sau apartamente, vechi si renovate sau nou construite, in stil clasic sau avangardist, criteriul principal de alegere a fost cel estetic precum si calitatea finisajelor. Dupa cum se poate observa, majoritatea interioarelor propuse pentru Top 10 au fost prezentate in diferitele editii ale revistei Caminul, specializata pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )