Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac deschide in nordul Capitalei unul dintre cele mai mari country cluburi din Europa. Costurile proiectului, circa 82 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac deschide in nordul Capitalei unul dintre cele mai mari country cluburi din Europa. Costurile proiectului, circa 82 de milioane de lei

Nordul Capitalei urmeaza sa fie decorat cu unul dintre cele mai mari complexuri de agrement, unic in Romania, prin concept si suprafata. Acesta va fi deschis de familia Tiriac, langa clubul rezidential Stejarii, costurile proiectului fiind de peste 82 de milioane de lei circa 18 milioane de euro). continuă pe Adevărul

FOTO Oktoberfest va tine zece zile anul acesta. Berea va curge in valuri pe arena Ion Tiriac

Festivalul va avea loc la Brasov, pe Arena Ion Tiriac intre 6-15 septembrie. Oktoberfest a avut anul trecut 140. 000 de vizitatori.

Antrenorul Aurel Ticleanu: Costica Stefanescu e unul dintre romanii cu care tara asta se ...

Antrenorul Aurel Ticleanu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca fostul sau coechipier si capitan al Craiovei Maxima, Costica Stefanescu, e unul dintre romanii cu care tara se poate mandri. Sunt devastat, nu pot sa cred asa ceva. Era fratele meu, eram mai mult decat prieteni. Nici nu sunt in stare sa vorbesc acum. Vorbeam des cu el la telefon, il incurajam. Chiar ieri am vorbit cu el si i-am spus ca am preluat-o pe FC Brasov si i-a zis sa vina sa ma sustina din tribuna. E unul dintre .

TRAGEDIE. Unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor a murit.

Fostul sportiv Dezso Gyarmati, considerat unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor, a incetat din viata, la varsta de 85 de ani, a anuntat, luni, Federatia Ungara de Polo, informeaza Mediafax. Nascut la 23 octombrie 1927, la Miskolc, Gyarmati a fost selectionat de 108 ori in nationala Ungariei, cu care a devenit triplu campion olimpic. Dezso Gyarmati este singurul sportiv ungar care a participat la cinci editii ale Jocurilor Olimpice si a castigat de fiecare data o .

Tomac, despre Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul .

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi despre sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul si sa-lo) faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi in materie de sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul in asa fel incat sa-l faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca mesajul trimis spre iubit sau iubita ajunge in la parinti, socri, prieteni sau sefi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )