Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ion Tiriac, mesaj pentru Gica Hagi. Ce spune despre cariera lui: De la zero, la infinit!

Playtech Playtech,
Ion Tiriac, mesaj pentru Gica Hagi. Ce spune despre cariera lui: De la zero, la infinit!

Ori de cate ori a avut ocazia, Ion Tiriac a scos in evidenta situatia dezastruoasa in care a ajuns sportul romanesc, din cauza lipsei infrastructurii si a dezinteresului celor care fac la noi legile si regulamentele din sport. Fostul tenismen are un mesaj pentru Gica Hagi, ale carui realizari din cariera le considera extraordinare. Mesaj . continuă pe Playtech

Umilinta pentru Ianis Hagi. Jurnalistii au dat verdictul dupa ce Glasgow Rangers a fost eliminata din Cupa Scotiei

Steven Gerrard i-a cerut lui Ianis Hagi sa continue performanta daca doreste sa castige un transfer permanent la Glasgow Rangers, care au prima optiune de a-l cumpara. Iahnis a fost o revelatie de la sosirea, ca imprumut, de la Genk in ianuarie. Umilinta pentru Ianis Hagi Ianis Hagi a devenit rapid un favorit al fanilor .

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! .

Mirela Vaida, desfiintata de o persoana publica din Romania, din cauza subiectului Vulpita. Ce spune despre Acces Direct

Cauta mai departe si vei vedea ca nu-ti vei atinge niciodata limitele. E vorba unui intelept obscur, pe care prea putini il iau in seama, dar care se adevereste in fiecare zi, in viata fiecaruia dintre noi. Emisiunea Acces Direct, prezentata de Mirela Vaida la Antena 1, e o mostra de spectacol al vietii care .

Ion Tiriac, inclus in topul miliardarilor lumii: pe ce loc se afla magnatul roman

Gratie averii sale estimate la 1,2 miliarde de dolari,Ion Tiriaca fost incadrat in topul miliardarilor lumii, in care au fost incluse 2. 816 persoane.

Dincu, mesaj pentru vaduva neagra din PSD: Erai consiliera cu achizitii a doamnei Pintea. Sper ca stai bine cu imunitatea. Ai grija de tine!

Sociologul Vasile Dincu, fost vicepremier, a scris pe blogul personalun material dur la adresa Ancai Alexandrescu, fosta consiliera a premierilor Adrian Nastase si Viorica Dancila. Dancu spune ca Anca Alexandrescu este vazuta in PSD drept o vaduva neagra si o devoratoare de presedinti si ii transmite sa aiba grija cu imunitatea, in conditiile in care a fost consiliera pentru achizitii a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, acum arestata din cauza ca ar fi luat mita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )