Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dincu, mesaj pentru vaduva neagra din PSD: Erai consiliera cu achizitii a doamnei Pintea. Sper ca stai bine cu imunitatea. Ai grija de tine!

Hotnews Hotnews,
 Dincu, mesaj pentru vaduva neagra din PSD: Erai consiliera cu achizitii a doamnei Pintea. Sper ca stai bine cu imunitatea. Ai grija de tine!

Sociologul Vasile Dincu, fost vicepremier, a scris pe blogul personalun material dur la adresa Ancai Alexandrescu, fosta consiliera a premierilor Adrian Nastase si Viorica Dancila. Dancu spune ca Anca Alexandrescu este vazuta in PSD drept o vaduva neagra si o devoratoare de presedinti si ii transmite sa aiba grija cu imunitatea, in conditiile in care a fost consiliera pentru achizitii a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, acum arestata din cauza ca ar fi luat mita. continuă pe Hotnews

Vasile Dancu, replica pentru vaduva neagra din PSD: Uitasem ca exista, ultima data am vazut-o controland poseta doamnei Dancila, premierul Romaniei

Vasile Dancu, fost ministru si vicepremier, ii raspunde Ancai Alexandrescu, dupa ce aceasta l-a acuzat ca incearca dezintegrarea PSD. Sociologul o ironizeaza pe fosta consiliera a lui Liviu Dragnea, despre care sustine ca a contribuit la decaderea mai multor sefi de partid.

Dancu, mesaj pentru Anca Alexandrescu: Ai grija ca DNA a luat in vizor Ministerul Sanatatii, unde esti consiliera ministrului Costache si erai consiliera lui Pintea

Sociologul Vasile Dancu lanseaza pe blogul sau, in cheie ironica, un avertisment pentru Anca Alexandrescu, fost consilier al premierului Viorica Dancila, numind-o vaduva neagra din PSD. Dancu i-a transmis sa aiba grija ca DNA a luat in vizor Ministerul Sanatatii, unde afirma ca aceasta ar fi consiliera, pe acte sau nu, a ministrului Costache, iar inainte era consiliera Sorinei Pintea, aflata in arest preventiv pentru luare de mita.

Ion Tiriac, mesaj pentru Gica Hagi. Ce spune despre cariera lui: De la zero, la infinit!

Ori de cate ori a avut ocazia, Ion Tiriac a scos in evidenta situatia dezastruoasa in care a ajuns sportul romanesc, din cauza lipsei infrastructurii si a dezinteresului celor care fac la noi legile si regulamentele din sport. Fostul tenismen are un mesaj pentru Gica Hagi, ale carui realizari din cariera le considera extraordinare. Mesaj .

Sorina Pintea va fi suspendata din PSD

Sorina Pintea, arestata preventiv intr-un dosar de luare de mita, va fi suspendata din PSD, a precizat, duminica, pe pagina sa de Facebook, presedintele organizatiei Maramures a partidului, Gabriel Zetea.

Sorina Pintea, SUSPENDATA din PSD! Cine o va inlocui?

Dupa ce a fost arestata, fiind acuzata de luare de mita, Sorina Pintea va fi inlocuita din functie si suspendata din PSD, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, pe pagina.

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) cea mai durabila mostenire a regimului Dragnea

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) este intr-adevar o creatie a guvernarii si a majoritatii parlamentare rezultate din alegerile din 11 decembrie 2016 si incheiate moral a doua zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pe justitie din 26 mai 2019, odata cu condamnarea definitiva cu executare a pana atunci incontestabilului si atotputernicului, aproape dictatorului lider al acestei guvernari, presedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Nicolae Dragnea care nu a putut accede si la demnitatea de prim-ministru doar pentru ca-l impiedica o condamnare penala cu suspendare).

Andreea Marin, gazda unui fashion show caritabil pentru copiii defavorizati din Brasov!

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei Campionii! .

Conditiile lui Ciolos pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Fara racolari din PSD si preluarea programului si a echipei lui Vlad Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, se declara deranjat de faptul ca Nicusor Dan nu i-a informat in legatura cu negocierile cu liberalii pentru Primaria Capitalei, insa spune ca, dincolo de asta, cel mai important lucru este unirea partidelor in jurul unui singur candidat care sa puna capat dezastrului produs de Gabriela Firea. El sugereaza si care sunt conditiile pentru ca PLUS sa il sustina pe Nicusor Dan.

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )