Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ionut Dumitru, favorit la nominalizarea PNL pentru functia de viceguvernator BNR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ionut Dumitru, favorit la nominalizarea PNL pentru functia de viceguvernator BNR

Actualul presedinte al Consiliului Fiscal are cele mai mari sanse pentru a deveni unul din candidatii propusi de PNL pentru functia de viceguvernator al Bancii Nationale, alaturi de Andrei Stamatian, fostul prim-vicepresedinte al CEC Bank, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Ionut Dumitru, favorit pentru nominalizarea PNL pentru functia de viceguvernator BNR (surse politice)

Actualul presedinte al Consiliului Fiscal are cele mai mari sanse pentru a deveni unul din candidatii propusi de PNL pentru functia de viceguvernator al Bancii Nationale, alaturi de Andrei Stamatian, fostul prim-vicepresedinte al CEC Bank. Potrivit acelorasi surse, actualul viceguvernator Eugen Nicolaescu si Daniel Daianu ambii propusi de PNL) nu mai figureaza printre optiunile actuale ale liberalilor pentru Consiliul de Administratie al bancii centrale.

SURSE: Ionut Dumitru si Dan Radu Rusanu - propusi ca viceguvernatori BNR

Andrei Stamatian si Cristian Popa - propunerile PNL si, respectiv USR, pentru CA al BNR * Mugur Isarescu este sustinut de ALDE, iar Gheorghe Gherghina are sustinerea PSD * Noul Consiliu de Administratie al BNR urmeaza sa fie ales in 3 iulie Presedintele Consiliului Fiscal Ionut Dumitru si fostul sef al ASF Dan Radu Rusanu sunt propunerile PNL, respectiv ALDE pentru functiile de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), potrivit unor surse apropiate situatiei.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR.

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general: imi pun tot sufletul pentru PSD

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului. Ma.

PSD Constanta o voteaza pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte a partidului

PSD Constanta o voteaza pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte a partidului, in cadrul cong.

Gabriel Petrea candideaza pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie.

Cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului, validati

Comisiile juridice ale Parlamentului i-au validat, miercuri, pe cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului. Plenul Parlamentului urmeaza sa decida, tot astazi, prin vot cine va fi ales Avocat al Poporului.

PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele Tineretului Social Democrat TSD), Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata, anunta un comunicat de presa.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )