Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gardos si Chiriches au gustat din farmecul fotbalului. Cele mai mari surprize din istoria Cupei Angliei

Adevărul Adevărul,
Gardos si Chiriches au gustat din farmecul fotbalului. Cele mai mari surprize din istoria Cupei Angliei

Cei doi fundasi romani, titulari la Southampton, respectiv Tottenham, au fost eliminati din cea mai veche competitie interna din lume, dupa o runda cu surprize uriase, in care au iesit rusinos si Chelsea si Manchester City. Gardos, schimbat la pauza, in meciul cu Crystal Palace 2-3), a fost criticat de catre antrenorul Ronald Koeman, iar Chiriches e tot mai aproape de o despartire de Tottenham. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu, comuna tulceana din piatra neagra, o asezare lipoveneasca botezata de turci

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania. Carcaliu este una dintre cele mai pitoresti localitati lipovenesti de pe teritoriul Dobrogei. Comuna este situata in nord-vestul Dobrogei, pe malul drept al Dunarii, la o distanta de 10 kilometri de Macin si la 73 kilometri de Tulcea.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: localnicii de la Cuca Macaii vad mai mult decat capatul lumii lor

Printre cele mai amuzante nume de localitati din Romania se numara Cuca Macaii, o asezare care exista cu adevarat si nu e chiar la capatul lumii, cum ne-ar duce cu gandul denumirea asimilata astfel in conceptia populara. Localitatea Cuca Macaii se afla in judetul Arges, la 7-8 kilometri de unul dintre cele mai circulate drumuri nationale, Pitesti - Ramnicu Valcea.

Cele mai sanatoase cereale integrale: cum facem alegerea corecta

Cele mai sanatoase cereale integrale - din acestea ar trebui sa fie compus micul dejun, potrivit recomandarii nutritionistilor. Dar cum alegem cele mai sanatoase cereale integrale si care sunt acestea?!.

Cele mai bune restaurante din Brasov: unde gasiti cele mai gustoase preparate culinare

Cele mai bune restaurante din Brasov ofera, deopotriva, preparate traditionale si specialitati din toate colturile lumii, putand satisface si cele mai exigente gusturi ale gurmanzilor. Adevarul. ro va prezinta ghidul celor mai bune restaurante din Brasov.

Cele mai profitabile culturi de plante medicinale

Cele mai profitabile culturi de plante medicinale din Romania s-au dovedit a fi in ultimii ani cele de lavanda, de catina, goji, aronia si de macese. Plantele medicinale au inceput sa fie foarte cautate si pe piata romaneasca, insa ele se bucura de un adevarat succes pe pietele europene datorita cererii mari din partea jucatorilor din industria farmaceutica. Adevarul va prezinta care sunt cele mai profitabile culturi de plante medicinale.

Cele mai practicate sporturi in Moldova: de la tranta la box

Republica Moldova este o tara mica, unde majoritatea sportivilor nu au nici cele mai elementare conditii pentru antrenament. Cu toate acestea, exista performante aproape in orice tip de sport. Cand vorbim despre cele mai practicate sporturi in Moldova, inevitabil ne amintim de cea mai buna realizare pe care a obtinut-o un sportiv moldovean la o competitie internationala.

Cele mai simple modele de CV

Cele mai simple modele de CV. Specialistii in recrutare apreciaza CV-urile simple, succinte, care nu depasesc doua pagini si care scot in evidenta competentele candidatilor si rezultatele pe care acestia le-au avut si nu studiile terminate sau diplomele pe care le-au obtinut.

Cele mai prietenoase rase de pisici

Cele mai prietenoase rase de pisici. Se crede ca pisicile, spre deosebire de caini, sunt animale reci si solitare care isi arata rar afectiunea. Cu toate acestea, un nou studiu arata ca aceasta perceptie populara nu este valabila pentru toate rasele.

Cele mai sincere zodii: ce semne zodiacale nu tolereaza minciuna

Cele mai sincere zodii. Daca nativii din unele zodii evita sa spuna ce gandesc si aleg sa ascunda adevarul, altii sunt sinceri si deschisi, evitand sa spuna altceva decat ceea ce cred cu adevarat, cu riscul de a atrage antipatia celor din jur.

Este Katie Holmes o fashionista? Iata cele mai interesante aparitii!

Daca despre fiica ei, Suri Cruise, se stie ca este o veritabila fashionista, iata ca nici Katie Holmes nu se lasa mai prejos, reusind mai mereu sa afiseze combinatii vestimentare de succes.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )