Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tipul de vacanta in care ai cele mai mari sanse sa faci sex cu un necunoscut

Adevărul Adevărul,
Tipul de vacanta in care ai cele mai mari sanse sa faci sex cu un necunoscut

Sexul occazional este mai placut in concedii decat acasa, iar multi calca stramb chiar sub ochii partenerului. Unele tipuri de vacante starnesc spiritul aventurier mai mult decat altele. continuă pe Adevărul

Licoarea care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoarea pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Licoare care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoare pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Filmele cu cele mai mari incasari in anul 2014!

Se pare ca The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este filmil cu cele mai mari incasari in anul 2014, urmat indeaproape de Guardians of the Galaxy. Iata ce sume fabuloase au obtinut din vanzarea biletelor la cinematogaf! .

Gardos si Chiriches au gustat din farmecul fotbalului. Cele mai mari surprize din istoria Cupei Angliei

Cei doi fundasi romani, titulari la Southampton, respectiv Tottenham, au fost eliminati din cea mai veche competitie interna din lume, dupa o runda cu surprize uriase, in care au iesit rusinos si Chelsea si Manchester City. Gardos, schimbat la pauza, in meciul cu Crystal Palace 2-3), a fost criticat de catre antrenorul Ronald Koeman, iar Chiriches e tot mai aproape de o despartire de Tottenham.

Cele mai profitabile culturi de plante medicinale

Cele mai profitabile culturi de plante medicinale din Romania s-au dovedit a fi in ultimii ani cele de lavanda, de catina, goji, aronia si de macese. Plantele medicinale au inceput sa fie foarte cautate si pe piata romaneasca, insa ele se bucura de un adevarat succes pe pietele europene datorita cererii mari din partea jucatorilor din industria farmaceutica. Adevarul va prezinta care sunt cele mai profitabile culturi de plante medicinale.

Tarife mai mari la energie electrica din februarie

Consumatorii casnici si IMM-urile vor plati facturi, in medie, cu 1,8% mai mari in acest an din cauza legii care excepteaza de la plata certificatelor verzi marea industrie. Prima factura in care se va evidentia distinct impactul legii care excepteaza marea industrie de la plata certificatelor verzi este februarie.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: localnicii de la Cuca Macaii vad mai mult decat capatul lumii lor

Printre cele mai amuzante nume de localitati din Romania se numara Cuca Macaii, o asezare care exista cu adevarat si nu e chiar la capatul lumii, cum ne-ar duce cu gandul denumirea asimilata astfel in conceptia populara. Localitatea Cuca Macaii se afla in judetul Arges, la 7-8 kilometri de unul dintre cele mai circulate drumuri nationale, Pitesti - Ramnicu Valcea.

Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: Pacalesti, satul din Bihor unde s-a nascut cel mai mare glumet roman

Una dintre cele mai amuzante nume de localitati din Romania se afla in judetul Bihor, fiind chiar locul in care s-a nascut Pacala. Este vorba despre satul Pacalesti, considerat satul de bastina al indragitului personaj.

Cele mai sanatoase cereale integrale: cum facem alegerea corecta

Cele mai sanatoase cereale integrale - din acestea ar trebui sa fie compus micul dejun, potrivit recomandarii nutritionistilor. Dar cum alegem cele mai sanatoase cereale integrale si care sunt acestea?!.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la SAG Awards!

De la Sofia Vergara si Joe Manganiello sau Matthew McConaughey si Camila Alves si pana la Keira Knightley si James Righton ori Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al SAG Awards 2015! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )