Libnet.ro
UNICEF

16:15

iPhone X in cele mai bune poze: cand ajunge in Romania

Playtech Playtech,
iPhone X in cele mai bune poze: cand ajunge in Romania

IPhone X a fost prezentat oficial de Apple si stim tot ce va avea. Totodata, exista si o data a lansarii in Romania. iPhone X vine pentru Apple ca un model aniversar, la 10 ani dupa primul telefon, vine cu noutati destul de mari, fata de ritmul companiei din ultimii ani, renunta la senzorul de []. continuă pe Playtech

Cele mai bune bancuri cu canibali. Ce-i recomanda tatal unui copil din trib care se plange de foame

Pe internet circula mai multe bancuri care-i au in prim-plan pe canibali. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre canibali.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Dacia Duster 2018, in cele mai bune poze: cu ce noutati vine

Renault a prezentat la Frankfurt noua Dacia Duster. Ca sa vezi daca te incanta sau nu, ti-am pregatit o galerie foto cu noul model. Noua Dacia Duster are 4,3 metri lungime, o latime de 1,8 metri si o garda la sol de 21 cm. Portbagajul are un volum de 445 de litri, in varianta 42, si [].

LIVE TEXT Apple lanseaza unul dintre cele mai asteptate modele de iPhone in primul eveniment organizat in noul super-sediu al companiei

In sala Steve Jobs din noul sediu Apple, in Cupertino, a inceput unul dintre cele mai asteptate evenimente de tehnologie ale toamnei. Apple va prezenta cel mai sofisticat iPhone de pana acum, dar si cel mai scump de pana acum. Vor fi alte doua modele de iPhone, dar si noutati despre Apple Watch si Apple TVUrmareste LIVE TEXT pe HotNews evenimentul Apple.

PSD si UDMR au depus un proiect pentru eliminarea criteriului pretului celui mai mic din Legea achizitiilor: Cetatenii merita produse mai bune

PSD si UDMR au depus un proiect de lege privind achizitiile publice, care elimina criteriul celui mai scazut pret la stabilirea castigatorului unei licitatii, dorind ca lucrarile publice si cumparaturile sa fie facute in baza celui mai bun raport pret-calitate, pentru ca cetatenii merita produsele cele mai bune, care nu sunt neaparat si cele mai ieftine, relateaza News. ro. Initiatorii propun si eliminarea obligativitatii introducerii in sistemul electronic privind achizitiile publice SEAP) acele achizitii cu o valoare mai mica de 10. 000 lei.

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Care sunt ZONELE MORTII din Bucuresti! HARTA cu locurile in care se petrec cele mai des ACCIDENTE

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Austria ofera cele mai mari obligatiuni seculare din Europa

Austria este pregatita sa devina primul stat membru al zonei euro care a emis o obligatiune de 100 de ani, permitandu-i sa blocheze unele din cele mai mici costuri de finantare din istorie pentru urmatorul veac, potrivit agentiei de stiri Bloomberg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )