Libnet.ro
UNICEF

13:30

in Iran, la fiecare 10 minute o persoana moare din cauza Covid-19

Hotnews Hotnews,
 in Iran, la fiecare 10 minute o persoana moare din cauza Covid-19

Noul coronavirus ucide cate o persoana la fiecare zece minute in Iran, a scris joi pe Twitter purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, in timp ce bilantul deceselor in cea mai afectata tara din Orientul Mijlociu a ajuns la 1. 284, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Bilant crunt: COVID-19 ucide o persoana la fiecare 10 minute in Iran

O statistica ingrijoratoare vine din partea Iranului. Virusul COVID-19 ucide cate o persoana la fiecare zece minute in Iran, a declarat joi purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii. Pe baza.

Primul deces din cauza coronavirusului in Rusia

Rusia a raportat joi primul deces din cauza infectarii cu noul coronavirus, numarul imbolnavirilor din aceasta tara fiind de 147, potrivit AFP.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI SI A SCADERII CERERII Producatorii auto opresc productia la fabrici din Europa

Producatorii auto opresc productia la fabrici din Europa, din cauza epidemiei de coronavirus si a scaderii cererii.

Vanzarile de arme explodeaza in SUA, din cauza pandemiei cu noul coronavirus

Vanzarile de arme de foc au explodat in California, New York si Washington, din cauza pandemiei de coronavirus.

Met Gala s-a amanat din cauza epidemiei Coronavirus

Epidemia de Coronavirus face in continuare ravagii si pune pauza unora dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Printre acestea se numara Met Gala, eveniment a carui amanare a fost anuntata! .

Anunt sumbru in Iran: o persoana moare la fiecare zece minute din cauza noului coronavirus

Noul coronavirus este devastator pentru Iran, ucigand, potrivit unui oficial de la Ministerul Sanatatii, cate un om la fiecare zece minute.

Iran: Un ayatollah a murit din cauza Covid-19 Peste 10 milioane de oameni au fost consultati pentru a vedea daca au simptome

Un inalt responsabil iranian, membru al Adunarii expertilor, structura insarcinata cu numirea si supravegherea ghidului suprem, a decedat din cauza noului coronavirus, a relatat luni agentia oficiala Irna, citata de AFP si Agerpres.

Stare de urgenta din cauza COVID-19: Rezidentii isi intrerup stagiile si si sunt inclusi in garzi la spitale sau repartizati la Ambulanta si UPU. Studentii, mobilizati si ei Noile masuri anuntate de autoritati

Rezidentii isi intrerup stagiile de pregatire si vor fi inclusi de miercuri in turele si garzile din sectiile a caror specialitate o urmeaza sau vor fi repartizarii la Serviciile Judetene de Ambulanta, la unitatile de primiri urgente, la camerele de garda sau sectiile de spital, in functie de necesitati. De asemenea, in fiecare centru universitar vor fi recrutati studenti, incepand cu cei din anul patru, pe baza de voluntariat, pentru a sprijini activitatile din camerele de garda. Acesta este una dintre noile masuri anuntate marti seara de catre autoritati, in contextul in care in Romania este stare de urgenta din cauza coronavirusului. Apelul autoritatilor catre Diaspora: Nu e bine sa reveniti acum acasa, veti intra direct in carantina sau izolareVela: Restaurantele si barurile nu mai au voie sa serveasca produse pentru consum in locatie Sunt permise doar activitati de tip drive-in, room service sau livrare la clientMarcel Vela: Se suspenda activitatile religioase in spatii inchise.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )