Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iran: Un ayatollah a murit din cauza Covid-19 Peste 10 milioane de oameni au fost consultati pentru a vedea daca au simptome

Hotnews Hotnews,
 Iran: Un ayatollah a murit din cauza Covid-19 Peste 10 milioane de oameni au fost consultati pentru a vedea daca au simptome

Un inalt responsabil iranian, membru al Adunarii expertilor, structura insarcinata cu numirea si supravegherea ghidului suprem, a decedat din cauza noului coronavirus, a relatat luni agentia oficiala Irna, citata de AFP si Agerpres. continuă pe Hotnews

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Un antrenor spaniol, in varsta de 21 de ani, a murit din cauza noului coronavirus. Francisco Garcia avea, totusi, si alte afectiuni

Francisco Garcia, antrenor spaniol in varsta de 21 de ani, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Tehnicianul de la juniorii lui Atletico Portada Alta din Malaga suferea, totusi, si de o forma de.

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

Eugen Tomac, liderul PMP, blocat in SUA din cauza situatiei provocate de coronavirus

Eugen Tomac, liderul PMP, a anuntat ca este blocat intre doua lumi aflate in situatie de urgenta, din cauza COVID-19.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat sambata suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA, citata de EFE.

AGENTIILE DE PRESA: Negocierile Brexitului de saptamana viitoare la Londra, anulate din cauza crizei coronavirusului

Uniunea Europeana si Regatul Unit au hotarat sa anuleze negocierile cu privire la Brexit prevazute la Londra saptamana viitoare, din cauza crizei noului coronavirus, a anuntat Guvernul britanic intr-un comunicat, relateaza Reuters.

Un roman a murit in Italia din cauza coronavirusului Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Maramures -UPDATE

Un cetatean roman a murit in Italia din cauza infectarii cu coronavirus, pacientul avand afectiuni preexistente, informeaza MAE. Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Borsa, Maramures.

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele.

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )