Libnet.ro
UNICEF

20:30

IRES: Gabriel Oprea, cel mai apreciat ministru de Interne

Antena3 Antena3,
IRES: Gabriel Oprea, cel mai apreciat ministru de Interne

Gabriel Oprea este cel mai apreciat ministru de Interne. Un sondaj IRES arata ca activitatea sa la carma MAI este considerata mai buna decat cea a predecesorilor sai. La intrebarea Cum apreciati activitatea. continuă pe Antena3

SONDAJ Jumatate din romani cred ca Guvernul a reactionat bine la problemele de securitate nationala. Gabriel Oprea, apreciat ca avand o prestatie mai buna

Intr-un raport de cercetare privind securitatea nationala, realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), a fost analizata notorietatea si increderea in viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Ce cred romanii despre ministrul de Interne, Gabriel Oprea (SONDAJ)

Intr-un raport de cercetare privind securitatea nationala, realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a fost analizata notorietatea si increderea in viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. 27% dintre cei intervievati au spus ca au incredere in ministrul de Interne, se arata intr-un sondaj postat pe site-ul MAI.

MAI: Seful DIPI, eliberat din functie la cererea lui Gabriel Oprea

Seful Departamentului Informatii si Protectie Interna DIPI), fosta DGIPI, din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu Oltean, a fost eliberat ieri din functie la cererea ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, si va fi inlocuit de un adjunct pana la o noua numire pe aceasta functie, se arata intr-un comunicat al MAI.

COD ROSU de INUNDATII in patru judete. Cel mai recent bilant al dezastrului provocat de puhoaie. Debitele raurilor au crescut si de 400 de ori

184 persoane au fost evacuate, 99 de locuinte au fost distruse, alte 168 de locuinte au fost avariate si 2. 003 case au fost inundate, a anuntat ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, la .

Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean, la solicitarea lui Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu-Marin Oltean, la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea: O persoana decedata si trei disparute in urma inundatiilor

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat miercuri la sediul MAI ca in urma inundatiilor o persoana a decedat in judetul Arges, iar alte trei persoane date disparute sunt cautate de angajatii.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca cele doua persoane disparute in Valcea in urma inundatiilor au fost gasite decedate

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi seara, ca, din pacate, cele doua persoane date disparute in urma inundatiilor in judetul Valcea au fost gasite decedate. in cursul zilei de astazi, cele doua.

Gabriel Oprea face bilantul inundatiilor: 63 de localitati din 10 judete, afectate. O persoana decedata, alte patru disparute (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat miercuri ca in urma inundatiilor au fost afectate 63 de localitati din 10 judete, o persoana din Arges a decedat si alte patru din Valcea, Arges si Teleorman sunt .

Gionee GN9005 cel mai subtire smartphone a devenit si mai subtire

Desi nu a ajuns inca pe piata, Gionee GN9005 se anunta a fi cel mai subtire smartphone din lume, de doar cinci milimetri grosime. Giganti precum Samsung, Apple, HTC, LG sau Sony sunt intr-o permanenta competitie pentru a crea cel mai performant smartphone, cu cea mai buna camera si cel mai atragator design. Nu aceleasi companii intra insa in cursa pentru cel mai subtire telefon inteligent. De cateva luni bune, detinatorul acestui superlativ absolut in specificatii este Gionee Elife S5.

Orasele muribunde ale Romaniei. Oglinda oglinjoara, care e cel mai imbatranit oras din tara?

Eram curios de harta oraselor imbatranite ale Romaniei. Pentru ca acolo e clar ca bancile nu mai au cui da credite de regula, imprumuturile la banci sunt facute in cea mai mare parte de populatia activa, mai putin de catre pensionari), despre crearea de noi locuri de munca nu vorbeste aproape nimeni pentru ca tinerii pleaca spre zone in care piata muncii e mai prietenoasa iar batranilor nu le mai trebuie joburi. Discutam de localitatile in care ne-avand industrie sau mediu de business care sa produca si sa vireze bani bugetului local, au si taxe mari, pentru ca baza de impozitare e redusa, iar aparatul trebuie intretinut. Mai intai, topul localitatilor in care ponderea persoanelor de peste 65 de ani depaseste 40%. Cel mai rau sta localitatea Pardosi Buzau), unde unul din doi locuitori are peste 65 de ani, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Click pe imagini pentru a le mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )