Libnet.ro
UNICEF

11:45

Irina Socol, SIVECO: Anul acesta nu a fost cel mai favorabil pentru business. Crestem cu 10% fata de 2011

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Irina Socol, SIVECO: Anul acesta nu a fost cel mai favorabil pentru business. Crestem cu 10% fata de 2011

SIVECO Romania, cel mai mare producator romanesc de software, mizeaza pe un business cu circa 10% mai mare fata de 2011 cand compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 48,3 milioane de euro, a declarat pentru Wall-Street. ro, Irina Socol,. continuă pe Wall-Street Ro

Dragan Petricevic: Pentru mine, a fost cel mai greu meci

Foto: Adrian Piclisan Dragan Petricevic s-a intors sambata seara in premiera ca adversar al echipei cu care a cucerit Cupa Romaniei in 2010. Mai mult insa, antrenorul bosniac a revenit ca rival in orasul unde spune el se simte ca acasa. Viz.

Cristi Mungiu: Anul acesta nu aduc Oscarul pentru ca nu facem filme pe gustul americanilor

Cel mai titrat regizor din Romania, Cristian Mungiu, aflat la Timisoara pentru a-si promova productia Dupa dealuri, s-a plans de interesul publicului pentru productiile autohtone. Revenit in.

Cel mai vechi computer digital din lume, Witch, a fost repornit

Cel mai vechi computer digital din lume, supranumit si Witch, a fost restaurat complet si repornit la Muzeul National de Computing din Bletchley Park, ieri 20 Noiembrie. Witch, sau pe numele sau initial Harwell Dekatron este cel mai vechi computer digital din lume, care este in totalitate functional in cadrul Muzeului National de Computing din Anglia. Initial, acum mai bine de 60 de ani, in 1951 el a fost folosit pentru programele de cercetare atomica. Acesta a fost uitat de .

China si-a propus sa devina, pana in 2020, cel mai mare generator de energie nucleara din lume

China urmareste sa devina cel mai mare generator de energie nucleara din lume, pana in anul 2020, anunta un direcotor al companiei miniere Rio Tinto, citat de Australia News. Potrivit lui Stephen.

Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie - martie, anul viitor, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, intr-o emisiune televizata.

FOTO. Vezi cum arata cel mai lung tren de ciocolata.

Cel mai lung tren de ciocolata din lume masoara aproape 35 m si se afla in holul garii din Bruxelles, cu ocazia Brussels Chocolate Week, relateaza 20minutes. ch, citat de Agerpres. S-au folosit 1. 285 kg de ciocolata si au fost necesare 784 ore de munca pentru a realiza impresionanta garnitura de tren sculptata in ciocolata. Trenul va ramane in gara pana pe 25 noiembrie, apoi va fi dus la muzeu, la Bruges sau Bruxelles. Datorita unui strat protector, trenul va putea fi pastrat cativa ani.

Adama construieste 200 de apartamente: cum arata cel mai rau scenariu de vanzari

Adama a demarat marti, oficial, constructia celor 200 de apartamente noi din proiectele Edenia Titan si Evocasa Optima. Cum au adaptat la piata noile blocuri si cum arata cel mai rezervat scenariu de vanzari, a povestit pentru.

Renault recheama pentru verificari 8.000 de unitati din cel mai mic vehicul electric al sau, Twizy

Renault a anuntat o rechemare la nivel european pentru 8. 000 de unitati din cel mai mic vehicul electric al gamei, Twizy. Posibila problema tine de scurgeri ale lichidului de frana din cauza unor erori aparute in timpul fabricatiei, scrie Le Parisien. Twizy costa intre 6. 990 si 8. 490 euro in functie de versiune si dotari. Abonamentul lunar pentru baterie este 50 de euro.

Educatoarea acuzata de comportament deviant, cel mai slab calificativ in urma anchetei ISJ Vaslui.

Educatoarea gradinitei din localitatea vasluiana Salceni, cercetata de politisti pentru rele tratamente aplicate minorului din cauza comportamentului devinat si oferirea copiilor de analgezice contraindicate celor sub 15 ani, a primit cel mai slab calificativ in urma anchetei Inspectoratului Scolar, scrie Mediafax. Ancheta desfasurata de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui in cazul educatoarei de la gradinita din Salceni, acuzata de parinti de comportament deviant la clasa si cercetata .

Miguel Angel Jimenez, cel mai varstnic invingator din Circuitul European

Cu doar cinci saptamani inaintea aniversarii a 49 de ani, spaniolul Miguel Angel Jimenez a devenit cel mai in varsta jucator care a castigat vreodata un turneu din Circuitul European de golf.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )