Libnet.ro
UNICEF

23:45

Istoria zguduitoare a Romaniei: Cele mai puternice cutremure care au lovit tara noastra in ultimii 200 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Istoria zguduitoare a Romaniei: Cele mai puternice cutremure care au lovit tara noastra in ultimii 200 de ani (VIDEO)

Cutremurul din noaptea de 23 spre 24 septembrie, cu epicentrul in Vrancea, a fost cel mai important seism din acest an resimtit in Romania. Detalii AICI) Pe o harta de hazard seismic a. continuă pe B1

Lista celor mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani: Doar cel din Nepal de anul trecut a facut peste 8.000 de victime

Agentia DPA a intocmit lista celor mai puternice cutremure din ultimul secol. Pe lista apar cutremurele din toata lumea si se remarca numarul enorm de victime afectate de aceste seisme. Cel mai grav.

Chinezii au creat una dintre cele mai puternice arme laser compacte

China lucreaza intens la arme laser compacte, iar aceasta este suficient de puternica pentrusferele paramilitare si de antiterorism. Noua arma a fost prezentata la targul Africa Aerospace and Defense 2016, organizat in Africa de Sud, si reprezinta un parteneriat public-privat. Compania Poly Technologies a prezentataceasta arma laser, cunoscuta sub numele de Low Altitude Guard II, [].

Cum arata cele mai luxoase superiahturi care vor fi expuse la Monaco Yacht Show: costa milioane de euro si au dotari spectaculoase FOTO

Monaco Yacht Show, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate cele mai impresionante modele de ambarcatiuni din lume, se desfasoara in acest an intre 28 septembrie si 1 octombrie.

Dacii si romanii iau cu asalt Cetatea Rasnov. Vor fi reconstituite in cele mai mici detalii asalturile asupra Comidavei

Festivalul din acest weekend promite sa fie un eveniment de neratat pentru pasionatii de istorie antica si de reconstituire istorica la cel mai inalt nivel, care vor sa retraiasca istoria asa cum a fost.

Bancile americane domina topul celor mai puternice banci de investitie din lume, dupa restructurarea Deutsche Bank

Pentru prima oara in ultimii sase ani, bancile americane au reusit sa revina in top cinci al celor mai puternice banci de investitii la nivel mondial, dupa ce Deutsche Bank a cazut pe locul.

[P] Foodpanda recomanda:Cele mai gustoase preparate de sezon, care te incalzesc si te mentin in forma

Toamna nu-i ca vara, dar, cu siguranta, este mai bogata! De ce? Pentru ca toamna se numara OFERTELE foodpanda! Astfel, acum poti comanda convenabil cele mai gustoase preparate de sezon, care te incalzesc si te mentin in forma!.

Care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi

Suntem in plin sezon al muraturilor si cu siguranta vrei sa prepari cele mai bune conserve. Asa ca ti-am pregatit o lista ampla cu reguli esentiale, sfaturi si recomandari pentru a afla care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi si pentru ca borcanele sau sticlele cu legume, pasta de tomate sau bulion sa reziste luni de zile in camara ta.

Cele mai tari bancuri cu caini si pisici. De ce alearga un motan de pe un acoperis pe altul dupa ce a fost castrat

Animalele de companie sunt sursa a multiple bancuri si glume ce starnesc amuzamentul celor care utilizeaza Internetul. Va prezentam o compilatie cu 10 dintre cele mai reusite bancuri cu caini si pisici.

Mircea Badea, cele mai tari poante dupa cutremur

Mircea Badea a postat pe Facebook, dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, doua dintre cele mai amuzante glume pe aceasta tema. Cele mai tari poante de la cutremur: 1. Andrei Versace:.

Cele mai noi dispozitive skimmer nu iti fura doar datele de pe card

Cele mai noi dispozitive skimmer iti pot fura mai mult decat datele de pe card. Datele tale biometrice sunt expuse aceluiasi pericol. Bancomatele sunt predispuse la o serie de amenintari, iar asta se datoreaza tocmai securitatii acestor dispozitive. La nivelul unei banci, veriga cea mai slaba e reprezentata de bancomate, care pot fi atacate relativ [].

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )