Libnet.ro
UNICEF

11:01

Italia: 18 ore de munca platite cu 20 de euro pentru mai multi romani. Niciun italian

B1 B1,
Italia: 18 ore de munca platite cu 20 de euro pentru mai multi romani. Niciun italian

Circa 30 de firme italiene au primit amenzi de zeci de mii de euro pentru ca au fortat mai bine de 200 de persoane sa lucreze in conditii inumane. Mare parte dintre muncitori erau din centrul si nordul. continuă pe B1

PwC: Statele din ECE au nevoie de 615 miliarde de euro pentru a-si finanta proiectele de infrastructura pana in 2025

Statele din Europa Centrala si de Est ECE) au nevoie de 615 miliarde de euro pentru a-si finanta proiectele de infrastructura pana in 2025. Romania, indeosebi, are nevoie de investitii masive pentru imbunatatirea infrastructurii de transport, avand in.

Contract de 14 milioane euro pentru redeschiderea navigatiei pe Canalul Bega

Contractul prin care sunt alocate aproximativ 14 milioane euro fonduri pentru consolidarea si reamenajarea infrastructurii navigabile a Canalului Bega a fost semnat astazi de catre Rovana Plub, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, informeaza un comunicat de presa al ministerului de resort.

Curtea de Conturi plateste peste 1 milion de euro pentru computere de la Sysdom Proiecte, implicata in sistemul antiplagiat

Curtea de Conturi va achizitiona computere personale pentru angajati in valoare de 5,8 milioane de lei, cu TVA inclusa circa 1,26 milioane euro) de la compania Sysdom Proiecte din Bucuresti, care a realizat sistemul informatic antiplagiat in anul 2014, alaturi de KPMG, Siveco Romania, Avantera si o firma din Polonia, scrie News. ro.

Guvernul aproba o contributie de 40.000 euro pentru Sistemul Comun de Transmitere a datelor din cadrul OECD

Executivul a aprobat, in sedinta de astazi, plata contributiei financiare voluntare a tarii noastre catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), pentru sprijinirea Sistemului Comun de Transmitere a datelor, in contextul schimbului automat de informatii fiscale reglementat prin Standardul Comun de Raportare al OECD, informeaza un comunicat oficial.

PwC: Statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 de miliarde de euro pentru proiecte de infrastructura

Necesarul de finantare a investitiilor in infrastructura pentru statele din Europa Centrala si de Est ramane foarte ridicat, regiunea avand nevoie de 615 miliarde de euro pana in 2025, arata un raport realizat de firma de consultanta PwC si de Atlantic Council.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )