Libnet.ro
UNICEF

18:30

Italia ameninta Ryanair cu suspendarea zborurilor din cauza nerespectarii masurilor de combatere a coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia ameninta Ryanair cu suspendarea zborurilor din cauza nerespectarii masurilor de combatere a coronavirusului

Agentia Nationala pentru Aviatia Civila din Italia ENAC) a amenintat miercuri compania irlandeza Ryanair cu suspendarea autorizatiei de zbor in tara din cauza nerespectarii masurilor impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, conform AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Italia ameninta Ryanair cu suspendarea zborurilor din cauza nerespectarii masurilor de combatere a coronavirusului

Agentia Nationala pentru Aviatia Civila din Italia ENAC) a amenintat miercuri compania irlandeza Ryanair cu suspendarea autorizatiei de zbor in tara din cauza nerespectarii masurilor impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, relateaza AFP.

Femeie decedata, lasata in apartament din cauza covid. Ce fac autoritatile din Romania

Un caz socant in Capitala. O femeie decedata a fost lasata in apartament de teama COVID-19. Ce fac autoritatile in cazul unei femei decedate, lasata in apartament din cauza coronavirusului Dupa ce a decedat din cauza COVID-19, o femeie din Bucuresti a fost lasata in apartament. Fiica acesteia cere cu disperare ajutor. Din cauza birocratiei .

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA ANTONIO GUTERRES, SECRETARUL GENERAL AL ONU: Lumea se confrunta cu o catastrofa generationala din cauza inchiderii scolilor

Lumea ce confrunta cu o catastrofa generationala din cauza inchiderii scolilor in timpul pandemiei, este de parere Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, care a subliniat, ieri, ca aducerea elevilor inapoi, in siguranta, in salile de clasa trebuie sa fie o prioritate de top, conform Reuters, citata de Hotnews.

BURSELE LUMII Bursele europene scad din cauza rezultatelor companiilor

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, din cauza rezultatelor financiare dezamagitoare anuntate de unele companii din regiune.

Inna nu si-a mai vazut mama de doua luni din cauza pandemiei

Inna are o relatie extrem de apropiata cu mama ei, pe care adesea o ia cu ea chiar si la concertele de peste hotare. Iata insa ca, in perioada pandemiei, artista nu si-a vazut mama timp de 2 luni! Afla de ce! .

Polonia amendeaza Gazprom cu 57 de milioane de dolari din cauza proiectului Nord Stream 2

Autoritatea de Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat astazi ca a amendat grupul rus Gazprom cu 213 milioane zloti 57 milioane de dolari) din cauza lipsei de cooperare privind lucrarile la proiectul Nord Stream 2.

Polonia amendeaza Gazprom cu 57 de milioane de dolari din cauza proiectului Nord Stream 2

Autoritatea de Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat azi ca a amendat grupul rus Gazprom cu 213 milioane zloti 57 milioane de dolari) din cauza lipsei de cooperare privind lucrarile la proiectul Nord Stream 2, conform Reuters.

Dr. Mihai Ardeleanu n-a crezut in virus, dar era sa moara din cauza lui: Aveam o gandire greoaie si...

Medicul sucevean Mihai Ardeleanu a fost la un pas de moarte din cauza COVID-19. Ma simteam tot mai slabit si mai febril si aveam o gandire greoaie, inceata. Sotia mea incepuse sa faca febra. Luam paracetamol si vitamina C, a spus el.

Refacerea sectiei de boli infectioase de la Spitalul Militar ROL 2 s-a impus in principal din cauza conditiilor meteorologice. Comandantul Simona Ionescu, apel la respectarea regulilor

Col. dr. Simona Ionescu, comandantul Spitalului Militar ROL 2, a subliniat ca refacerea sectiei de boli infectioase s-a impus in aceasta perioada in principal din cauza conditiilor.

Un om a murit la fiecare 15 secunde in ultimele doua saptamani, din cauza coronavirusului

Numarul deceselor de COVID-19 la nivel global a trecut miercuri de 700. 000, potrivit unui bilant Reuters, cu Statele Unite, Brazilia, India si Mexic in fruntea acestui clasament. Aproape 5. 900 de persoane mor in medie la fiecare 24 de ore de COVID-19, potrivit calculelor Reuters pe baza datelor din ultimele doua saptamani. Aceasta echivaleaza cu 247 de persoane pe ora sau o persoana la fiecare 15 secunde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )