Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un om a murit la fiecare 15 secunde in ultimele doua saptamani, din cauza coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un om a murit la fiecare 15 secunde in ultimele doua saptamani, din cauza coronavirusului

Numarul deceselor de COVID-19 la nivel global a trecut miercuri de 700. 000, potrivit unui bilant Reuters, cu Statele Unite, Brazilia, India si Mexic in fruntea acestui clasament. Aproape 5. 900 de persoane mor in medie la fiecare 24 de ore de COVID-19, potrivit calculelor Reuters pe baza datelor din ultimele doua saptamani. Aceasta echivaleaza cu 247 de persoane pe ora sau o persoana la fiecare 15 secunde. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Buzdugan asteapta rezultatul testului pentru coronavirus. Toti cei care v-ati vazut cu mine in ultimele doua saptamani...

Daniel Buzdugan asteapta rezultatul testului pentru coronovirus. Acesta si-a instiintat fanii de pe Facebook ca s-a testat si ca ii va tine la curent in ceea ce priveste rezultatul. De asemenea, le-a.

Vremea in Romania. Ce temperaturi ne asteapta in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emis o noua avertizare meteo, valabila pentru urmatoarele doua saptamani. Temperaturile vor ramane ridicate, depasind 30 de grede Celsius, cu exceptia unei singure zile in care vremea va fi racoroasa. Mai multe detealii, in continuare. Vremea pentru urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o prognoza meteo pentru urmatoarele doua .

Pandemia Covid-19: Peste 700.000 de morti, la nivel global, in medie o persoana moare la fiecare 15 secunde

Numarul deceselor de COVID-19 la nivel global a trecut miercuri de 700. 000, potrivit unui bilant Reuters. Statele Unite, Brazilia, India si Mexic sunt in fruntea acestui clasament tragic.

Alexandru Rafila, avertisment infiorator dupa explozia numarului de imbolnaviri cu COVID-19. Ce ne asteapta in doua saptamani

Medicul Alexandru Rafila avertizeaza cu privire la ce va urma in urmatoarele saptamani, ca urmare a numarului de cazuri cu COVID-19. Acesta ofera asigurari vizavi de o crestere a mortalitatii, dar si a numprului mai mare de pacienti din sectia de Terapie Intensiva. Romania, record privind numarul de decese in cursul zilei de ieri, in .

Bogdan traieste de doua saptamani impreuna cu familia sa cosmarul COVID. Certitudinea zilei de maine nu exista

De doua saptamani, Bogdan traieste cosmarul COVID-19. Alaturi de el, familia sa a fost testata si ea pozitiv. Aflat pe patul de spital, fotograful din Vaslui marturiseste experienta pe care o traieste. Nu.

Dr. Virgil Musta: Daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor

Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca daca luam masuri bune, cam in doua saptamani vom avea o reducere a cazurilor de COVID-19.

Inna nu si-a mai vazut mama de doua luni din cauza pandemiei

Inna are o relatie extrem de apropiata cu mama ei, pe care adesea o ia cu ea chiar si la concertele de peste hotare. Iata insa ca, in perioada pandemiei, artista nu si-a vazut mama timp de 2 luni! Afla de ce! .

Se inchid din nou salile de fitness. Comitetul Judetean Arges a luat decizia

Salile de fitness, aerobic si culturism se vor inchide din nou. De data aceasta, pentru o perioada mai scurta, de doua saptamani, iar initiativa se aplica doar pentru judetul Arges. Decizia.

Cea mai buna veste pentru romani! Dr. Virgil Musta anunta ce se va intampla peste doua saptamani

Doctorul Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase II de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este de parere ca masurile de limitare a raspandirii coronavirusului trebuiau luate mai devreme. Cand vom avea o reducere a cazurilor Covid-19? .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )