Libnet.ro
UNICEF

16:00

Italia: Numarul real al imbolnavirilor, cu 50% mai mare, potrivit unui raport al serviciilor secrete

Hotnews Hotnews,
 Italia: Numarul real al imbolnavirilor, cu 50% mai mare, potrivit unui raport al serviciilor secrete

Cazurile de infectare cu noul coronavirus in Italia sunt cu circa 50% mai numeroase decat cele detectate si comunicate zilnic, potrivit unui raport al serviciilor secrete italiene, prezentat guvernului de la Roma, transmite vineri EFE, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Italia: Numarul real al infectarilor cu COVID-19 ar fi cu 50% mai mare decat cel anuntat oficial

In Italia, numarul real de infectari cu noul coronavirus ar fi cu 50% mai mare decat cel care este detectat si anuntat oficial, potrivit unui raport al serviciilor secrete italiene, prezentat guvernului de la.

Numarul real al imbolnavirilor cu Covid este cu 50% mai mare in Italia, arata un raport al serviciilor secrete

Numarul de cazuri de Covid-19 in Italia este cu 50% mai mare decat cel identificat si raportat zilnic, arata un raport al serviciilor secrete italiene. Analiza a fost inaintata Guvernului de la Roma, conform Digi24.

EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Artista Olga Balan bifeaza o noua colaborare cinematografica. De aceasta data, ea interpreteaza rolul unei guvernante. Pelicula Benvenuti in casa Esposito a fost filmata la Napoli, iar premiera va avea loc in aceasta primavara. Olga ne-a povestit despre acest rol tragi-comic, intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Playtech. ro. M-am operat in Italia, acum 10 ani.

Sondaj. Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei

Presedintele Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei, potrivit rezultatele sondajului sociologic Vox Populi: Anul 2020 in opinia populatiei din Republica Moldova, transmite IPN.

Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari

Grupul japonez Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari, pentru prima oara in ultimii cinci ani, devansand Volkswagen, in conditiile in care producatorul german a fost afectat mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters si Agerpres.

Toyota a redevenit cel mai mare constructor auto mondial in 2020

Constructorul auto japonez Toyota a trecut anul trecut in fata rivalului german Volkswagen redevenind cel mai mare constructor auto mondial, gratie unor vanzari robuste in China si SUA, arata datele publicate joi.

incalzirea globala, amenintarea de care lumea a uitat in pandemie: cel mai mare sondaj pe aceasta tema

Prinsi cu pandemia, oamenii au cam uitat despre una dintre cele mai mari amenintari la adresa planetei: incalzirea globala. incalzirea globala e poate cea mai mare amenintare la adresa.

Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA. Cate mii de dolari castiga, de fapt

Se pare ca cunoscutul imunolog american incaseaza chiar mai mult decat presedintele Statelor Unite ale Americii. Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane ai guvernului federal al SUA, transmite Forbes. Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA Renumitul imunolog a incasat in 2019 nu mai putin .

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

Dr. Popovici, despre vaccinul contra COVID: Eficienta mai mare decat cea raportata. O veste buna pe un fond de nori negri

Medicul epidemiolog Emilian Popovici vine cu vesti bune, in timp ce tulpina noua COVID se extinde si spune ca eficienta vaccinului COVID-19 in Israel este mai buna decat anuntase compania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )