Libnet.ro
UNICEF

20:15

Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon. A tinut legatura prin mesaje cu un politist

Playtech Playtech,
Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon. A tinut legatura prin mesaje cu un politist

Mama iubitului Luizei Melencu, victima Caracal, a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca fiul ei, Alexandru, a fost audiat doar prin telefon. Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon Luiza Melencu si Alexandru au avut o relatie timp de cateva luni, din iarna si pana in aprilie, luna in care fata a si disparut. continuă pe Playtech

Procurorii nu l-au audiat niciodata pe iubitul Luizei. Baiatul, disperat dupa ce adolescenta l-a parasit. Au zis ca-l suna, dar n-au mai dat niciodata vreun semn

Luiza Melencu a fost prietena aproape sase luni cu un tanar din localitatea olteana Dobrun. Cu cateva ore inainte de a fi rapita, fata i-a dat un mesaj baiatului si i-a spus ca vrea sa se desparta de el. Chiar daca in momentul disparitiei, iubitul Luizei putea fi principalul suspect, procurorii din Craiova nu l-au cautat niciodata.

Primele declaratii ale iubitului Luizei Melencu. Eu nu cred ca este moarta! Ce spune ca s-a intamplat cu ea

Luiza a avut un singur iubit, pe nume Alexandru. Cei doi s-au despartit cu o zi inainte ca fata sa dispara, din spusele Ioanei, confidenta tinerei. Ce spune acum iubitul Luizei? Ce crede ca s-a intamplat cu ea? Primele declaratii ale iubitului Luizei Melencu Luiza a avut un singur iubit, pe nume Alexandru. Ei se .

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, marturisiri cutremuratoare: Vorbesc cu disperare, Luiza nu e moarta

Procurorii care se ocupa de cazul Caracal ofera foarte rar detalii despre desfasurarea anchetei, iar atunci cand o fac nu aduc niciun element de noutate pe langa informatiile care sunt deja publicate in presa. Mama Luizei Melencu vrea sa afle ce se intampla cu fiica ei, despre care crede ca este inca in viata. Cazul .

Mama Luizei Melencu, mesaj emotionant in fata fostilor colegi ai fiicei sale: Nu veti mai avea parte de zambetul ei pentru ca un monstru cu chip de om a rapit-o si nu spune unde a dus-o (VIDEO)

Un inceput de an scolar extrem de dureros. De asta au avut parte parintii Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, victimele criminalului de la Caracal. Mama Luizei a fost la deschiderea anului scolar si le-a.

CAZUL CARACAL. Fostul iubit al Luizei Melencu, in fata anchetatorilor. Cei doi se despartisera cu o zi inainte ca adolescenta sa dispara

Continua audierile in cazul Caracal. Anchetatorii l-au interogat, miercuri, pe fostul iubit al Luizei Melencu, tanarul de care adolescenta se despartise cu o zi inainte sa dispara. Alexandru se afla in Itali.

Prima zi de scoala, sfasietoare pentru familia Luizei Melencu. Mama si bunicul adolescentei, prezenti la liceul la care a invatat

Inceperea scolii sta insa, anul acesta, sub semnul tragediei de la Caracal. Prima zi de scoala este sfasietoare pentru mama Luizei Melencu. Ea merge la liceul unde fiica sa a invatat timp de trei ani.

Prima zi de scoala, sfasietoare pentru familia Luizei Melencu. Parintii adolescentei, prezenti la liceul la care a invatat

Inceperea scolii sta insa, anul acesta, sub semnul tragediei de la Caracal. Prima zi de scoala este sfasietoare pentru mama Luizei Melencu. Ea merge la liceul unde fiica sa a invatat timp de trei ani.

Iubitul Luizei, disperat dupa despartirea de fata. Baiatul nu a fost audiat nici in ziua de astazi

Luiza Melencu a fost prietena aproape sase luni cu un tanar din localitatea olteana Dobrun. Cu cateva ore inainte de a fi rapita, fata i-a dat un mesaj baiatului si i-a spus ca vrea sa se desparta de.

Apelul disperat al mamei Luizei Melencu: Toate usile ne sunt inchise. Nu este posibil ca cineva sa-si piarda un copil si sa nu afle adevarul

Monica Melencu, mama Luizei,a facut o plangere impotriva sotiei lui Gheorghe Dinca. Aceasta a subliniat ca principalul motiv este faptul ca familia lui Dinca este complicele acestuia in disparitia.

Cea mai buna prietena a Luizei Melencu rupe tacerea la sase luni dupa disparitia acesteia: intotdeauna imi spunea asta...

Lulu era fericita. intotdeauna imi spunea ca abia asteapta sa aiba 18 ani si sa termine liceul, ca sa se angajeze, sa faca banii ei, spune cea mai buna prietena a Luizei. Se teme si nu vrea ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )