Libnet.ro
UNICEF

14:45

Iulia Albu, despre Razvan Ciobanu: A promovat intotdeauna adevarata valoare

Adevărul Adevărul,
Iulia Albu, despre Razvan Ciobanu: A promovat intotdeauna adevarata valoare

Astazi, stilista Iulia Albu a scris pe contul ei de Facebook despre amintirile legate de Razvan Ciobanu si a anuntat, de asemenea, ca a acordat un interviu pentru un post de televiziune, cu scopul de a le transmite cat mai multor persoane informatii despre creatorul de moda decedat dimineata intr-un accident rutier. continuă pe Adevărul

Mesajul Iuliei Albu despre Razvan Ciobanu: A promovat intotdeauna adevarata valoare

Astazi, stilista Iulia Albu a scris pe contul ei de Facebook despre amintirile legate de Razvan Ciobanu si a anuntat, de asemenea, ca a acordat un interviu pentru un post de televiziune, cu scopul de a le transmite cat mai multor persoane informatii despre creatorul de moda decedat dimineata intr-un accident rutier.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Apar informatii surprinzatoare despre moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda gresise drumul si incerca sa ajunga pe autostrada

Apar informatii surprinzatoare despre moartea lui Razvan Ciobanu. Potrivit apropiatilor, creatorul de moda gresise drumul si incerca sa ajunga pe autostrada spre Bucuresti. Razvan Ciobanu s-a izbit.

Noi informatii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Masina pe care o conducea nu era a lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda, in varsta de.

Ce spune Biserica Ortodoxa despre inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Va avea sau nu preot la ceremonie

Dupa moartea fulgeratoare a designerului Razvan Ciobanu, in presa au aparut diferite ipoteze despre imprejurarile producerii accidentului, dar si despre modul in care va fi inmormantat designerul. Acesta.

Digi24: Adina Buzatu, despre decesul lui Razvan Ciobanu: Acum se speculeaza pe tema lucrurilor pe care le-a spus chiar el

Adina Buzatu, creatoare de moda si o apropiata a lui Razvan Ciobanu, a vorbit luni dimineata, intr-o interventie telefonica la Digi24, despre decesul designerului, intr-un grav accident rutier care a avut loc in judetul Constanta.

Adina Buzatu, despre creatorul de moda Razvan Ciobanu: A fost un copil teribil al modei romanesti si un mare talent

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu a vorbit la Antena 3 despre cunoscutul designer care si-a pierdut viata la doar 43 de ani. Cei.

Razvan Ciobanu a murit. Noi detalii despre moartea creatorului de moda. Psiholog: Apropiatii ar fi putut sa sesizeze momentele dificile

Razvan Ciobanu a muritluni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina la volanul careia se afla creatorul de modaa parasitcarosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a pr.

Mara Banica, dezvaluiri despre moartea lui Razvan Ciobanu. Cine urma sa fie cu el in masina

Mara Banica, una dintre persoanele care il plang acum pe Razvan Ciobanu, a intrat in direct prin interventie telefonica la Antena Stars si a facut dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta spune ca designerul nu ar.

Detalii cutremuratoare: Cum a fost de fapt gasit Razvan Ciobanu langa masina

Detalii cutremuratoare despre accidentul in care designerul Razvan Ciobanu si-a pierdut viata. Paramedicii sositi la fata locului au fost socati de cum l-au gasit pe creatorul de moda. Razvan.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )