Libnet.ro
UNICEF

20:45

iWatch, mai mult decat o extensie a iPhone-ului: Dispozitivul va putea controla temperatura, lumina, energia din casa

B1 B1,
iWatch, mai mult decat o extensie a iPhone-ului: Dispozitivul va putea controla temperatura, lumina, energia din casa

IWatch, ceasul inteligent dezvoltat de Apple, ar putea avea functii mai complexe decat o simpla urmarire a fluxurilor social media. Compania vrea sa transforme iWatch intr-un dispozitiv prin care sa le permita ut. continuă pe B1

TOP: 10 lucruri pe care angajatii si le doresc mai mult decat o marire de salariu

In ciuda opiniei generale, angajatii apreciaza o serie de lucruri la fel de mult sau, in uneele cazuri, chiar mai mult decat salariul. Daca sunt tratati corect, angajatii vor fi mai fericiti, isi vor creste productivitatea si, surprinzator, vor munci.

Radu Tudor, despre demolarea caselor de patrimoniu: Nicolae Ceausescu n-a murit. E mai mult decat un sentiment de revolta

Demolarea caselor de patrimoniu din Bucuresti arata ca Nicolae Ceausescu nu a murit. Ba mai mult, el a fost clonat in mai multe exemplare in actuala conducere a Primariei Capitale. Este ceea ce crede jurnalistul.

10 lucruri pe care un angajat si le doreste mai mult decat o crestere salariala

Chiar daca este greu de crezut, mai ales din punctul de vedere al angajatorului, exista cateva lucruri la care un angajat ravneste mai mult decat la o crestere de salariu.

MAGAZIN De ce vorbesc femeile mai mult decat barbatii? 10 lucruri usor nebunesti inventate de japonezi. Migrenele actioneaza in functie de sex. Cati roscovani sunt pe Pamant? Cum comunica plantele. TED Talks

Studiile arata ca o femeie rosteste in medie 20. 000 de cuvinte pe zi in vreme ce un barbat nu depaseste 7. Intr-un an, doamnele spun asadar circa 7,3 milioane de cuvinte, iar domni doar 2,5 milioane. Cu 4,8 milioane de cuvinte mai putin. Cat de 8 ori numarul cuvintelor din Razboi si pace. De ce se intampla acest lucru nu a fost clar pentru oamenii de stiinta, pana cand o echipa de cercetatori formata din neurologi si psihologi de la Universitatea din Maryland a incercat sa afle raspunsul. O proteina.

Salariile brasovenilor sunt mai mici decat media nationala

Salariul mediu la Brasov este de 1. 517 de lei. Chiar daca este cu aproape 8% mai mare decat anul trecut, leafa brasivenilor este cu aproape 100 de lei mai mica decat media nationala.

Expertii nu au ajuns la o concluzie privind cutremurele din Galati. Mircea Radulian: Este relevant ca secventa de roi seismic a durat mai mult ca in trecut

Dupa doua luni si mai mult de 260 de cutremure in judetul Galati, specialistii in fizica pamantului si in geologie au facut o sedinta comuna, incercand sa ajunga la o concluzie comuna. O concluzie.

Seful Austral: Vindem mai mult, pe bani putini. A fost un an al pasilor prudenti

Per ansamblu 2013 a fost un an al pasilor marunti: se vinde mai mult, pe mai putini bani in piata de birotica si papetarie, afirma Emil Deliu, directorul general al Austral, companie prezenta in industria de profil de 20 de ani.

Date preliminare: iPhone 5s este de doua ori mai popular decat iPhone 5c

Apple a lansat pentru prima data in istorie doua telefoane. iPhone 5s si iPhone 5c sunt diferite ca pret si performante, dar paradoxul este ca modelul mai scump este in continuare cel mai de succes telefon Apple.

Germanii au testat cel mai rapid internet wireless din lume: de 100 de ori mai rapid decat Google Fiber

O echipa de cercetatori germani de la Institutul Tehnologic din Karlsruhe a reusit sa trimita un semnal Wi-Fi pe o distanta de cativa zeci de metri cuviteza de 100 de gigabiti pe secunda. Este de 100 de ori mai rapid decat reteaua pusa la punct de Google in unele state americane, Google Fiber.

Aveti probleme cu bancile? Scaparea poate fi mai usoara decat v-ati asteptat

Fie ca este vorba de credite de nevoi personale sau de imprumuturi ipotecare, tot mai multi maramureseni au ajuns sa faca uz de serviciile oferite de institutiile bancare. Desi neplata ratelor lunare se poate finaliza cu executarea silita a bunurilor, procese, sau alte consecinte asupra celui imprumutat, in functie de tipul de contract semnat neplacerile birocratice ar putea fi usor ocolite.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )