Libnet.ro
UNICEF

12:45

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie. Peste 3 milioane de pasari au fost deja sacrificate

B1 B1,
Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie. Peste 3 milioane de pasari au fost deja sacrificate

Japonia se confrunta cu cel mai grav focar de gripa aviara din istorie, peste 3 milioane de pasari fiind deja sacrificate, relateaza Reuters. Cel mai grav focar de gripa aviara din istoria. continuă pe B1

Cel mai mare site pentru adulti schimba regulile jocului: milioane de clipuri, sterse peste noapte

Pornhub se confrunta cu cel mai mare scandal din istoria site-ului. Din acest motiv, milioane de site-uri au fost sterse peste noapte si nu este clar ca masura ar fi suficienta. Administratorii.

Cel mai sigur loc dintr-o masina de 5 locuri. Explicatiile expertilor

Cred ca majoritatea oamenilor, cand se urca intr-o masina, nu se gandesc neaparat care este cel mai sigur loc. Mai ales atunci cand ai in fata o masina frumoasa si esti un pasionat al autoturismelor, siguranta este printre ultimele lucruri la care te gandesti. Vrei doar sa te bucuri de masina. Totusi, ar trebui sa .

Cum a ajuns o fata de primar sefa in Ministerul Mediului. Nepotism la cel mai inalt nivel in Romania

Dupa ce fiica primarului liberal din comuna timiseana Sandra a fost detasata de la Primaria Timisoara la Ministerul mediului, in minister a iesit un adevarat scandal. O angajata a aratat intr-un proces ca a fost detasata din minister la Agentia de Arii Protejate dupa ce s-a luat de fiica primarului intr-o sedinta de lucru. Cum .

MARGARITIS SHINAS: UE ar putea aproba oficial vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech cel mai devreme pe 23 decembrie

Uniunea Europeana ar putea aproba oficial vaccinul dezvoltat de companiile Pfizer si BioNTech pentru combaterea noului coronavirus cel mai devreme pe 23 decembrie, cu numai doua zile dupa posibilul acord al autoritatii de reglementare, a declarat, miercuri, un oficial al Comisiei Europene, citat de Reuters.

Sindicatul Valahia Targoviste: cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri

Presedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodanescu, a precizat ca cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri. Marii agenti economici din zona industriala a municipiului Targoviste si-au luat masuri speciale de protectie a angajatilor, dar nu este suficient.

Cum decolorezi pistruii si petele de la soare. Cel mai usor truc secret de la un expert in beauty

Daca te-ai bucurat de soare si ai ramas cu pete pigmentar pe fata, expertul in frumusete Dana Sota a spus despre ingredientele care fac ca produsele cu efect de albire sa fie eficiente. Cum decolorezi pistruii si petele de la soare Astfel ca exista mai multe solutii de reducere a petelor pigmentare. Iata care sunt .

Germania a inregistrat cel mai mare numar de decese asociate COVID-19 intr-o zi

Germania, unde azi au intrat in vigoare noile restrictii impuse in contextul sanitar, a inregistrat pentru ultimele 24 de ore cel mai mare numar de decese asociate Covid-19 de la inceputul epidemiei.

Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA Cati bani va primi jucatorul celor de la Milwaukee Bucks

Baschetbalistul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, cu echipa Milwaukee Bucks.

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News.

Science News: Muntele Everest a crescut cu 86 cm, dar tot nu este cel mai inalt de pe Pamant

China si Nepalul au confirmat saptamana trecuta noua dimensiune standard a muntelui Everest, masivul neregulat din Himalaya care le incaleca granita. Cel mai inalt pisc din lume este acum putin mai inalt in mod oficial si acesta nu este sfarsitul povestii. Schimbarile geologice, metodele complicate de a masura un munte si criteriile variate de aflare a celei mai inalte culmi din lume dau certitudinea ca nu este o chestiune inchisa pentru totdeauna.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )