Libnet.ro
UNICEF

12:00

Japonia: Papa Francisc solicita interzicerea armelor nucleare in timpul vizitei in Japonia

Hotnews Hotnews,
 Japonia: Papa Francisc solicita interzicerea armelor nucleare in timpul vizitei in Japonia

Papa Francisc a cerut duminica interzicerea armelor nucleare in timpul unei vizite in orasele din vestul Japoniei, Nagasaki si Hiroshima, singurele doua orase din lume supuse bombardamentelor atomice in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit Reuters, preluata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Papa Francisc a sosit in Japonia unde va transmite un mesaj impotriva armelor nucleare

Papa Francisc a sosit sambata in Japonia, a doua etapa a calatoriei sale apostolice asiatice de o saptamana, al carei principal obiectiv este de a transmite un mesaj impotriva armelor nucleare la Nagasaki si Hiroshima, singurele orase din istorie care au suferit bombardamente atomice, potrivit Reuters, scrie Agerpres.

Papa Francisc demonteaza la Nagasaki principiul disuasiunii nucleare

Papa Francisc a denuntat duminica la Nagasaki, un oras japonez martir al bombei atomice in 1945, log.

Papa Francisc, la Hiroshima: Arma nucleara este o crima, iar disuasiunea gresita

Papa Francisc a catalogat duminica drept o crima folosirea armei atomice in scopuri militare si a de demontat logica disuasiunii nucleare in cadrul unor vizite la Nagasaki si apoi la Hiroshima, doua orase japoneze martir ale bombei atomice, relateaza AFP.

Papa Francisc se tine de glume. Ce i-a spus Suveranul Pontif unui jurnalist care i-a marturisit ca se CASATORESTE: Cand vei merge la inchisoare? Ia aceste matanii. Sunt pentru a face fata confuziei

Papa Francisc se tine de glume. Suveranul Pontif a comparat casatoria cu inchisoarea, in contextul in care un jurnalist i-a povestit ca urmeaza sa se insoare. Papa i-a daruit acestuia matanii pentru a.

Papa Francisc a numit UN NOU arhiepiscop mitropolit de Bucuresti: Cine ii ia locul Monseniorului Robu (FOTO)

Arhidieceza Romano-Catolica de Bucuresti transmite ca Papa Francisc l-a numit pe Monseniorul Aurel Perca in oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, in locul lui Ioan Robu, care a condus Arhidieceza timp de.

Papa Francisc a numit un nou Arhiepiscop Romano-Catolic de Bucuresti Ioan Robu pleaca din functie dupa 36 de ani

Noul Arhiepiscop Mitropolit Romano-Catolic de Bucuresti este Monseniorul Aurel Perca, care il inlocuieste pe Ioan Robu, aflat in aceasta functie de 36 de ani, anunta Francisc Dobos purtator de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice din capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )